UPDATE | MAE: O româncă a fost rănită, la Stockholm, după ce un camion a intrat în mulțimea dintr-o piață
Foto: Sursa foto: metro.co.uk

UPDATE | MAE: O româncă a fost rănită, la Stockholm, după ce un camion a intrat în mulțimea dintr-o piață
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE | Printre victimele atacului terorist care a avut loc, vineri, în Stockholm, se află și o româncă, rezidentă în Suedia. Femeia a fost internată într-un spital suedez, potrivit purtătorului de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe, Paul Ciocoiu, într-o intervenție Digi24. Ea a fost supusă unei operații, după ce a suferit o rană la un picior. Starea sa este stabilă. Potrivit unui nou bilanț, patru persoane au murit și 15 au fost rănite.

 


UPDATE | Premierul Suediei, Stefan Lofven, a calificat atacul ca fiind terorist, a relatat mediafax.ro. CLICK AICI pentru mai multe detalii


UPDATE. Un camion a lovit un grup de oameni, în centrul oraşului Stockholm. Cel puțin trei morți | Potrivit unui nou bilanț, trei persoane și-au pierdut viața, a relatat The Telegraph. Un individ care conducea un camion a lovit un grup de pietoni, oprindu-se într-un supermarket, într-un act aparent intenţionat. Incidentul a avut loc într-un cartier comercial aglomerat din centrul capitalei suedeze, în jurul orei 15,00 (16,00, ora României).

CLICK AICI PENTRU MAI MULTE IMAGINI


Un camion a lovit un grup de pietoni, în centrul oraşului Stockholm, mai multe persoane fiind rănite, afirmă surse citate de presa suedeză.

Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei, există suspiciuni că ar fi vorba de un incident cu caracter terorist.

Vom reveni cu amănunte.

Citit 1985 ori Ultima modificare Duminică, 09 Aprilie 2017 14:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.