UPDATE / Simona HALEP n-a rezistat forţei incredibile a lui Williams şi a pierdut finala Turneului Campioanelor

UPDATE / Simona HALEP n-a rezistat forţei incredibile a lui Williams şi a pierdut finala Turneului Campioanelor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE: În finală, Serena Williams s-a revanşat după înfrângerea din grupă, câştigând cu 6-3, 6-0. Americanca a fost extrem de agresivă, a dat cu toată forţa sa impunătoare în aproape toate mingile, iar în aceste condiţii jocul Simonei Halep nu s-a mai ridicat la nivelul foarte înalt pe care l-a avut în acest turneu.


 

Jucătoarea Simona Halep (locul 4 WTA) s-a calificat sâmbătă în finala Turneului Campioanelor de la Singapore, după ce a dispus cu scorul de 6-2, 6-2, la capătul a 67 minute, de poloneza Agnieszka Radwanska (6 WTA), şi o va întâlni în ultimul act, duminică, pe americanca Serena Williams, liderul clasamentului mondial.

Dincolo de rezultatul de excepție, impresionantă a fost maniera în care a câștigat Simona și acest meci de la Turneul Campioanelor. Ofensiva Radwanska a fost ținută aproape mereu în defensivă de jocul agresiv, exact și spectaculos al Simonei: doar patru mingi câștigătoare a avut Radwanska, iar Simona 26!

Cealaltă finalistă, Serena Williams, s-a calificat după o victorie obţinută cu mare trudă, în tie-break-ul setului decisiv: 2-6, 6-3, 7-6 (6) în faţa danezei Caroline Wozniacki.

Simona şi Serena s-au mai întâlnit şi în faza grupelor, când românca i-a administrat numărului 1 mondial cea mai usturătoare înfrângere din ultimii 16 ani: 6-0, 6-2.

Finala dintre Halep şi Williams se va disputa duminică, de la ora 13.00, fiind transmsă în direct de Digisport.

CITIȚI ȘI: EXCLUSIV/ E OFICIAL! SIMONA HALEP va juca la Galaţi!

Citit 1742 ori Ultima modificare Duminică, 26 Octombrie 2014 14:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.