Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

La sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere al Frontierei Oancea – I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul din Republica Moldova, P.A., în vârstă de 27 de ani, călătorind cu un microbuz marca Mercedes.

La controlul de frontieră, asupra bărbatului a fost descoperit un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Republica Moldova, pe care era imprimată fotografia acestuia. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în cadrul cărora au constatat că permisul de conducere nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că a procurat documentul descoperit la control de la o persoană a cărei identitate nu o cunoaşte, în schimbul sumei de 250 de euro.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, fals material în înscrisuri oficiale precum şi  uz de fals.

Citit 1046 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Iunie 2019 01:00

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro