Cea mai scumpă vilă din Los Angeles

Cea mai scumpă vilă din Los Angeles

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Jeff Bezos, fondatorul companiei Amazon şi cel mai bogat om din lume, şi-a cumpărat un conac din Beverly Hills, cunoscut sub numele de Warner Estate, de la magnatul media David Geffen, pentru o sumă de 165 milioane de euro.

Deşi suma este uriaşă la prima vedere, aceasta reprezintă doar 0,12 la sută din averea totală a lui Bezos, care a ajuns la 121 milarde de euro.

Preţul de vânzare a depăşit recordul anterior, de 150 milioane de dolari, sumă pe care afaceristul Lachlan Murdoch a plătit-o pentru a achiziţiona proprietatea Chartwell din Bel-Air.

Warner Estate a fost concepută în anii 1930, pentru Jack Warner, care a fost preşedintele Warner Bros. Construcţia a durat zece ani şi are terase, case pentru oaspeţi, teren de tenis şi de golf şi se întinde pe o suprafaţă de 36.000 de metri pătraţi.

Citit 631 ori Ultima modificare Joi, 13 Februarie 2020 20:32

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro