Donald Trump, tinta unei tentative de asasinat

Donald Trump, tinta unei tentative de asasinat

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
1 comentariu

Preşedintele Donald Trump a fost vizat de o tentativă de omor, după ce un pachet care conţinea o otravă mortală i-a fost trimis prin poştă.
Un pachet care conţinea ricină, o otravă foarte periculoasă, a fost trimis la Casa Albă, dar a fost interceptat de forţele de ordine la începutul acestei săptămâni, scrie CNN.
FBI şi Serviciul Secret investighează incidentul şi au două teste pe substanţa din pachet, confirmând că acesta conţinea ricină.
Pachetele şi corespondenţa pentru Casa Albă, sunt verificate într-o unitate din afara sediului.
Nu este prima dată când Trump este ţinta unui atac cu ricină.
Scrisori care conţin ingrediente de ricină au mai fost trimise preşedintelui şi unor şefi ai Pentagonului în 2018.
Acele scrisori au fost, de asemenea, interceptate şi un bărbat din Utah, William Clyde Allen III, a fost acuzat că le-a trimis.
Actriţa Shannon Guess Richardson a fost condamnată în 2014 pentru că a trimis scrisori care conţin ricină preşedintelui Barack Obama şi primarului din New York, Michael Bloomberg.

Citit 2740 ori Ultima modificare Duminică, 20 Septembrie 2020 20:08

1 comentariu

  • postat de Tudor V Duminică, 20 Septembrie 2020 15:15 89.136.0.*** Link la comentariu
    1
    2

    Este cel mai probabil teatru pentru a creste in sondajele si asa umflate (inclusiv pentru a distrage atentia de la problemele noastre gen Covid 19, pensii, alocatii, psd, alegeri fara candidati cu cazier curat etc), care-l declara ”ca pierde alegerile”! Din istoria atentatelor contra presedintelui in state, acestea reusesc in majoritate, fiind posibile si cu sprijinul celor platiti sa-l apere, dar racolati de tabara opusa! Opinie personala, nefiind analist pulitic de talia cristoilor, stanestilor si care ma mananca produse turcesti (dulci si aromate, gen rahat), pe agentii media si posturile tv/publicatiile online asociate.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro