Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Un important membru al grupului Stat Islamic, care poartă numele de cod "Basim" și este considerat a fi mâna dreaptă a fostului lider Abu Bakr al-Baghdadi, a fost arestat de poliţie la Istanbul. Abu Bakr al-Baghdadi a fost ucis în 2019 într-un raid efectuat de forţele speciale americane, cu ajutorul luptătorilor kurzi. Presa turcă a raportat că Basim l-a ajutat pe al-Baghdadi să se ascundă în Idlib. El a fost, de asemenea, responsabil cu "aripa militară" a grupului jihadist. "Basim" a ajuns la Istanbul cu un paşaport fals şi o carte de identitate tot falsă. Potrivit agenţiei de ştiri DHA, arestarea sa a avut loc pe 28 aprilie.

Citit 226 ori Ultima modificare Luni, 03 Mai 2021 20:35

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro