Consiliul Judeţean Galaţi lansează proiectul «Creșterea eficienței energetice pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei”», SMIS 114495

Consiliul Judeţean Galaţi lansează proiectul «Creșterea eficienței energetice pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei”», SMIS 114495
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Comunicat de presă

Galaţi, 17 iulie 2018

Consiliul Judeţean Galaţi lansează proiectul

«Creșterea eficienței energetice pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență 

„Sf. Apostol Andrei”», SMIS 114495

Unitatea Administrativ Teritorială Judeţul Galaţi, în calitate de beneficiar, anunță lansarea proiectului «Creșterea eficienței energetice pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei”», contractul de finanțare fiind semnat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administraţiei Publice, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional, Organism Intermediar fiind Agenţia pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est.

Acest proiect este finanţat din Programul Operaţional Regional 2014 - 2020, Axa prioritară 3 - Sprijinirea  tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiții 3.1 - Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor, Operațiunea B - Clădiri Publice.

Obiectivul general al proiectului vizează creșterea eficienței energetice a clădirilor în care își desfășoară activitatea medicală Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Galați. Contractul de finanțare a fost semnat în data de 18 iunie 2018, iar perioada de implementare a proiectului este de 44 luni.

Bugetul total al proiectului este de 69.266.507,44 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este în valoare de 40.653.685,17 lei, iar cheltuielile neeligibile finanțate de MDRAP sunt în valoare de 27.783.155,23 lei.

Evenimentul va avea loc în data de 17 iulie 2018, ora 11:00, în Sala Mare a Consiliului Judeţean Galaţi din strada Eroilor, nr. 7 şi are drept obiectiv informarea corespunzătoare a participanţilor cu privire la activităţile şi rezultatele preconizate ale proiectului. Astfel, vor fi prezentate informații privind obiectivele proiectului, principalele activităţi ce urmează a fi derulate, detalii privind grupul ţintă precum şi rezultatele aşteptate. La evenimentul de lansare a proiectului vor participa reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Galaţi, ai partenerului - Direcția de Sănătate Publică a Județului Galați, ai finanțatorului, precum și mass-media locală şi regională.

Pentru informaţii suplimentare, persoana de contact este doamna Camelia Epure, manager de proiect, director executiv al Direcției de Dezvoltare Regională, Consiliul Județean Galați, telefon: 0236-302538, fax: 0236-410530, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
 

CONSILIUL JUDEȚEAN GALAȚI
Str. Eroilor, nr. 7, GALAȚI
Tel:  0236.30.25.20
Fax: 0236.46.07.03
Web: www.cjgalati.ro
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020.
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

(P)

Citit 3779 ori Ultima modificare Marți, 17 Iulie 2018 00:03

1 comentariu

 • postat de Iancu Jianul
  Marți, 17 Iulie 2018 08:11
  188.24.201.***
  Sifonescu! Avem medici cu bun simt, avem ambulatoriu foarte bine pus la punct! Avem di tati, mai lipsesc led-urile si led-uletzele pe coridoare! Am vazut un Spital in Dublin, acum 10 ani, am spus ca sunt intr-un film SF! Gradina cu plante si fantani arteziene, conducerea este chiar la parter si poti intra in vorba cu directorul fara programare sau mai stiu eu ce chichita specifica Romaneasca! Benzi colorate pentru fiecare segment de baza...
  La noi, sifonarie... la greu... banutzu sa traiasca! Petrecerea continua.... colonia sta perfuzionata conform planului Marsh... shal!
  1
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.