MESOPOTAMIA - Shopping City face angajări

MESOPOTAMIA - Shopping City face angajări
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Restaurantul de tip fast-food MESOPOTAMIA din incinta Shopping City Galaţi îşi completează echipa, astfel că, dacă eşti interesat de un job în domeniu, te aşteaptă să i te alături, fie că eşti din municipiul Galaţi, fie din împrejurimi. Se caută tăietor carne, preparatoare, pizzar, iar angajarea se face doar full-time.

Ai vrea să vii, dar nu ai experienţă? Nicio problemă, vino la MESOPOTAMIA şi ţi se va va oferi pregătirea necesară, la locul de muncă.

MESOPOTAMIA – Shopping City oferă un salariu atractiv, după aptitudini și rezultate, două mese pe zi, traininguri, bonusuri şi posibilitatea de a avansa. La sfârşitul programului, compania asigură taxi pentru angajaţi.

Programul este de 2 zile lucrate cu 2 zile pauză, după orarul de funcţionare al mall-ului.

Pentru orice alte detalii legate de programul de lucru, de salariu sau de programarea la interviu, sună la numerele de telefon 0745 483 448, 0745 901 270 sau 0744 913 461, De asemenea, poţi accesa pagina web http://www.mesopotamia.ro/ sau pagina de Facebook a companiei, Mesopotamia România.

Lanţul de restaurante fast-food MESOPOTAMIA a intrat pe piaţa românească în 2010 şi are restaurante în marile oraşe ale ţării. Printre produsele sale vedetă se numără kebabul de viţel şi curcan, dar şi doner-urile cu curcan rotisat şi legume. Meniul este mult mai variat, incluzând şi pizza şi salate, precum şi o secţiune specială pentru deserturi, cu frappe-uri, shake-uri, limonade, cafea şi clătite cu  diverse topping-uri.

Faţă de competitorii săi care fac shaorma sau kebab, la MESOPOTAMIA carnea de curcan este în prim-plan. Prea puţin popularizată în România, carnea de curcan conţine vitaminele B6 şi B3, esenţiale pentru producerea energiei zilnice, şi este bogată în zinc, fier şi magneziu.

(P)

Citit 6935 ori Ultima modificare Luni, 01 Octombrie 2018 13:31