Finalizarea proiectului Dezvoltarea capacității ILMAT PRODCONSTRUCT S.R.L. de prelucrare și tratare a lemnului

Finalizarea proiectului Dezvoltarea capacității ILMAT PRODCONSTRUCT S.R.L. de prelucrare și tratare a lemnului
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

S.C. ILMAT PRODCONSTRUCT S.R.L., în calitate de Beneficiar, a finalizat proiectul „Dezvoltarea capacității ILMAT PRODCONSTRUCT S.R.L. de prelucrare și tratare a lemnului”, cod MySMIS 103307, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2, Prioritatea de investiții 2.1.

Obiectivele proiectului vizează creșterea competitivității S.C. ILMAT PRODCONSTRUCT S.R.L. in domeniul prelucrării lemnului, prin modernizarea, extinderea si completarea capacitații de producție prin acces la infrastructura tehnologica moderna, performanta, eficienta energetic. Modernizarea firmei atrage după sine consolidarea poziției actuale dar mai ales accesarea unor segmente noi de piața prin extinderea capacității de producție.

Valoarea totală a proiectului este de 1.348.252,51 lei, iar valoarea sumei nerambursabile este de 894.331 lei din care ajutorul din partea UE 760.181,35 Lei (FEDR). Rezultatele proiectului constau în achiziția de echipamente și utilaje performante pentru domeniul prelucrării și tratări lemnului, care încorporează cele mai noi tehnologii disponibile, și crearea a 5 noi locuri de muncă, din care cel puțin unul destinat unor persoane dintr-o categorie defavorizată.

Investiția are un impact pozitiv în creșterea completivității întreprinderii, dezvoltarea economiei la nivelul localității Tecuci, Jud. Galați, dar contribuie și la consolidarea sectorului de prelucrare a lemnului în regiunea sud-est prin modernizarea creșterea capacităților de producție. De asemenea, proiectul are efectul de a crea noi locuri de muncă, cu potențial de dezvoltare pe viitor.

Durata de implementare a proiectului este de 33 luni:  respectiv de  la data 21.03.2016 până la data 30.11.2018 Informaţii suplimentare se pot obţine la: MARMUREANU SIMONA, Administrator

Telefon: 0756375875, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Investim în viitorul tău!

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

(P)

Citit 3473 ori Ultima modificare Luni, 22 Octombrie 2018 13:42