Administraţia Pieţelor. Tombole cu premii în brazi şi pachete festive de Crăciun

Administraţia Pieţelor. Tombole cu premii în brazi şi pachete festive de Crăciun
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Anul acesta, Administrația Piețelor Agroalimentare SA dorește să îți aducă bucuria sărbătorilor de iarnă mai aproape și îți oferă noi experienţe: o tombolă în magazinele Economat „Pachete Origini Românești”, la care se pot câştiga 36 de pachete festive de Crăciun, şi o a doua tombolă, organizată în Piaţa Centrală, la care sunt oferiţi ca premiu zece brazi de Crăciun.

Pentru prima tombolă, vino, până pe 19 decembrie, în magazinele Economat din Piața Centrală, Piața Veche, Piața Micro 14, Piața Micro 39, Piața Ţiglina 1, Piața Micro 17, Piața Micro 17 vechi, Piața Micro 19, Piața Micro 20, ICFrimu, Cartier Dimitrie Cantemir – str. Berlin nr 11 bloc S9 parter, cumpără produse de cel puţin 50 de lei, completează voucherul, pe care îl primești GRATUIT, şi introdu-l în urna special amenajată.

Pentru tombola brazilor de Crăciun, vino în Piața Centrală, tot până pe 19 decembrie, achiziționează produse de la chiriașii Administrației Piețelor Agroalimentare SA, completează voucherul şi introdu-l în urna special amenajată, împreună cu bonul fiscal.

Extragerile vor avea loc în ziua de 20 decembrie, în prezența comisiei de organizare special creată. Puteţi obţine informaţii suplimentare la numărul de telefon 0236 418 359 int. 29. Regulamentul tombolei este publicat pe pagina web www.piete-galati.ro.

(P)

Citit 2481 ori Ultima modificare Joi, 13 Decembrie 2018 17:33