Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Dezbatere publică

Astăzi, 05.03.2019 Primarul Municipiului Galați anunță deschiderea procesului de dezbatere publică cu privire la proiectul de hotărâre referitor la indexarea impozitelor și taxelor locale începând cu anul 2020.

Documentația poate fi consultată pe site-ul instituției www.primariagalati.ro la secțiunea Transparență decizională sau la sediul instituției din str. Domnească, nr.54, Cam.117 Biroul Relații Externe și Investitori.

Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus consultării publice se pot depune până la data de 14.03.2019, prin formularul online disponibil pe pagina de internet a instituției la secțiunea Transparență decizională, ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., prin poștă, pe adresa instituției din Galați, str. Domnească nr.54, Registratura Generală a Primăriei municipiului Galați. 

Pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon: 0236 307 798, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

(P)

Citit 2218 ori Ultima modificare Marți, 05 Martie 2019 00:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.