Dezbatere publică

Dezbatere publică

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Astăzi, 08.03.2019, Primarul Municipiului Galați anunță deschiderea procesului de dezbatere publică cu privire la aprobarea Regulamentelor de Organizare și Funcționare pentru Centrul de Locuințe și Sprijin pentru Tineri – Zimbru 1 și pentru Centrul Multifuncțional pentru Tineri aflați în situații de risc – Zimbru 2.

Documentația poate fi consultată pe site-ul instituției www.primariagalati.ro la secțiunea Transparență decizională sau la sediul instituției din str. Domnească, nr.54, Cam.117 Biroul Relații Externe și Investitori.

Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus consultării publice se pot depune până la data de 6.04.2019, prin formularul online disponibil pe pagina de internet a instituției la secțiunea Transparență decizională, ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., prin poștă, pe adresa instituției din Galați, str. Domnească nr.54, Registratura Generală a Primăriei municipiului Galați. 

Pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon: 0236 307 798, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 2475 ori Ultima modificare Vineri, 08 Martie 2019 09:39