Azi, un copac! Mâine, o pădure! Campanie inițiată, la sfârșitul săptămânii trecute, de liberalii gălățeni

Azi, un copac! Mâine, o pădure! Campanie inițiată, la sfârșitul săptămânii trecute, de liberalii gălățeni
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

O amplă acțiune de plantare de puieți, la Galați, mai exact, în parcul din vecinătatea magazinului Selgros  a fost organizată de liberalii gălățeni, în acest weekend. 200 de voluntari, membri de partid și cetățeni apolitici, au răspuns prezent, sădind în total 500 de puieți de frasin comun, sub atenta observație a unui inginer silvic.

Participant la acțiune, senatorul George Stângă, președintele PNL Galați, consideră că această campanie este utilă pentru oraș:

“Este foarte important să respirăm aer curat. Orice pom plantat la timp înseamnă mai mult oxigen, deci o viață mai sănătoasă pentru noi și pentru generațiile viitoare. Interesul pentru un mediu înconjurător mai sigur, mai echilibrat este o datorie civică a fiecăruia dintre noi, indiferent de vârstă, pregătire sau profesie”, a declarat acesta.

La rândul său, Alexandru Șerban, președintele Organizației Municipale PNL Galați, și-a manifestat satisfacția pentru că, la demersul inițiat de liberali, au participat atât de mulți voluntari iubitori de natură: ,,Sincer, nu mă așteptam la un număr atât de mare de participanți. E un lucru care îmi dă speranță pentru viitor. Implicarea în astfel de activități arată dorința noastră de a produce o schimbare în bine a orașului Galați. Veți vedea că nu ne vom opri aici. Nu ne vom limita doar la acțiuni de împădurire. Vom desfășura diverse alte acțiuni dedicate comunității în care trăim, așa cum am obișnuit și în anii precedenți.”

Acțiunea de sâmbătă a avut ca scop creșterea conștiinței față de natură, printr-o implicare activă a cetățenilor, precum și grija pentru un mediu inconjurător mai echilibrat și sănătos.

Citit 2856 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Aprilie 2019 09:11