Damen Galați investeşte în educaţie şi în inovaţie

Damen Galați investeşte în educaţie şi în inovaţie
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Conducerea Şantierului Naval Damen Galaţi S.A. a organizat ieri, 20 Iunie, premierea celor două echipe care au participat anul acesta la concursurile naţionale şi internaţionale de robotică.

În urmă cu o săptămână Şantierului Naval Damen Galaţi şi Arcelor Mittal S.A. au colaborat strâns pentru a sprijini performanţa în educaţie, acordând în cel de-al cincilea an consecutiv premii elevilor olimpici. Ieri, Şantierul Naval Damen Galaţi a ales să recompenseze realizările elevilor gălăţeni care au participat la competiţiile de robotică desfăşurate la Bucureşti şi Detroit. Ceremonia a avut loc la sediul Damen Galaţi, alături de conducerea managerială fiind şi consiliul de administraţie olandez. Atmosfera a fost creeată de evoluţiile celor două echipe: echipa Apollo 18 Transformers şi echipa ByteForce CNVA care au prezentsat roboţii participanţi la campionatul din Bucureşti şi din Detroit. 

„Este o plăcere pentru noi să susţinem tineri, cu vârstele cuprinse între 7 şi 10 ani, precum membrii echipei Apollo 18, care participă la competiţii internaţionale. Suntem mândri că i-am putut sprijini financiar pentru participarea la concursul din Detroit. Surpriza cea mare a fost atunci când cei mici s-au întors acasă cu premiul Cooperative Poster. La fel de mândri suntem şi de liceeni de la CNVA, membrii echipei ByteForce care au reuşit să obţină Promote Award 2nd Place la cea de a 3-a ediţie a competiţiei First Tech Challenge. Ne dorim ca aceşti tineri să investească în mod continuu în pasiunea lor pentru inovaţie şi, de ce nu, să ne reprezinte în continuare oraşul în competiţii de renume.” a declarat Daniela Cristea – director financiar Damen Galaţi.

(P)

Citit 3106 ori Ultima modificare Joi, 20 Iunie 2019 18:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.