Copii veniți cu părinții la dentist! Haideți să trăim într-o lume fără afecțiuni dentare și fără durere!

Copii veniți cu părinții la dentist! Haideți să trăim într-o lume fără afecțiuni dentare și fără durere!
Dr. Petronela Luca
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

La Clinica UNIDENT Center vă așteaptă în toată luna septembrie Campania "Back to school!" pentru prevenția afecțiunilor dentare! Programați-vă împreună, și copilul va beneficia de o consultație gratuită, iar dumneavoastră de consultație multidisciplinară, plan de tratament cu deviz estimativ și o investigație specială, pentru depistarea afecțiunilor cu risc major pentru sănătate, totul la numai 200 de lei.

Ezitați? Vă e cam milă de cel mic sau încă și mai milă de dumneavoastră? Fiți pe pace, avem pentru întreaga familie cea mai bună veste: tratamentul cariei se efectuează absolut fără durere la UNIDENT Center, cu lasere medicale performante.  Ajutați-ne să creștem o generație nouă, eliberată de străvechea frică de dentist! Asigurați-vă copilul că nu îl va durea nimic dacă vine la clinică - mai degrabă este expus la durere dacă rămâne cu caria netratată. Ca să nu mai spunem că unele carii afectează mușcătura, vorbirea și aspectul copilului și îi pot aduce și necazuri sociale, odată cu integrarea în colectivul de copii.

Nu vă amăgiți că e mic și are dinți de lapte, iar cariile nu contează, deoarece curând va schimba dintele cu totul. Nu-i chiar așa, deoarece:

  1. cariile la dinții de lapte pot fi foarte dureroase;
  2. netratate, infecțiile la dentiția de lapte se pot extinde și la dentiția definitivă care se va forma.

Nu vă amăgiți nici că îl creșteți sănătos și nu a ronțăit toată vara la dulciuri, ci a mâncat doar fructe! Medici stomatologi au arătat că apariția cariilor este favorizată în mare măsură atât de consumul de zahăr, cât și de carbohidrați de tot felul: orez, cartofi, pâine etc. Mai mult, oricâte dulciuri ar mânca, nimeni nu face carii dacă nu are bacteriile potrivite, care se numesc genetic Streptococos mutans. Cariile sunt produse de acidul rezultat din metabolizarea zahărului de aceste bacterii. Cum ne alegem cu ele? E greu de spus la adulți; cercetările arată însă că cei mici le iau în general de la părinții lor!

Pe scurt, dacă vreți să aveți un copil cu dinți sănătoși, tratați cariile lui, dar și pe ale dumneavoastră, ca să nu mai fiți o sursă de bacterii pentru copil - în familie transmiterea este aproape inevitabilă: se folosesc aceleași tacâmuri și farfurii, părinții gustă mâncarea copiilor etc.

Haideți cu prâslea la UNIDENT Center și profitați de faptul că în ofertă se află și investigația VELscope Vx pentru depistarea leziunilor pre-canceroase și canceroase la nivelul cavității bucale. Fumătorii sunt cei mai expuși acestui tip de cancer, foarte discret, în sensul în care semnele sale nu se fac observate deloc în peste 75% din cazuri și din această cauză de obicei este diagnosticat târziu. În schimb, depistarea timpurie face cu adevărat minuni și crește rata de supraviețuire până la 90%.

Se întâmplă deci ca și noi, și copiii noștri să avem în gură probleme de care nu avem nicio idee. Participați la campania “Back to school!” ințiată de UNIDENT Center până la sfârșitul lui septembrie și scăpați de griji! Consultați regulamentul campaniei pe www.unident.ro.

“Știm că începutul anului școlar este important atât pentru copii, dar și pentru părinți. Emoția este mare în orice familie și sunt atât de multe de făcut în pregătirea pentru un start bun în noua etapă educațională din viața copiilor. Vă recomand să nu neglijați sănătatea danturii familiei. Orice problemă stomatologică prevenită vă poate scuti de suferințe și de investiții financiare majore. Clinicile UNIDENT Center au cabinete prietenoase, tratamentele noastre sunt fără durere datorită tehnicii moderne și a medicilor empatici cu respect față de pacient și față de profesie. Bucurați-vă de noul an școlar, mult succes!” – Dr. Petronela Luca – fondatorul clinicilor UNIDENT Center de la Tulcea și Galați.

Despre Unident Center

Unident Center asigură servicii integrate de medicină dentară premium, radiologie dentara 3D, tehnică dentară digitală și educație medicală continuă. Știm cât de importantă este sănătatea și de aceea prioritatea noastră numărul unu este ca dumneavoastră să beneficiați de cel mai performant plan de tratament personalizat, cu abordare multidisciplinară, realizat impecabil cu tehnologie modernă digitală, fără durere, în cel mai scurt timp, cu garanția rezultatelor de succes. Detalii și programări pe: https://unident.ro/

(P)

Citit 4966 ori Ultima modificare Vineri, 13 Septembrie 2019 12:30