Consiliul Judeţean Galaţi lansează consultarea publică pentru elaborarea Strategiei de dezvoltare a județului Galați pentru perioada 2020-2028

Consiliul Judeţean Galaţi lansează consultarea publică pentru elaborarea Strategiei de dezvoltare a județului Galați pentru perioada 2020-2028
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Unitatea Administrativ Teritorială Judeţul Galaţi, în calitate de beneficiar, implementează proiectul «Capacitate administrativă ridicată prin investiții integrate și complementare - CARIC», SMIS 126291.

Proiectul este finanţat în cadrul Programului Operaţional Capacitate Administrativă, Componenta 1 - CP10/2018 (pentru regiunile mai puțin dezvoltate) - Fundamentarea deciziilor, planificare strategică și măsuri de simplificare pentru cetățeni la nivelul administrației publice locale din regiunile mai puțin dezvoltate, Axa Prioritară - Administrație publică și sistem judiciar accesibile și transparente, Operațiunea - Introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică locală ce optimizează procesele orientate către beneficiari în concordanță cu SCAP.

În cadrul proiectului se află în curs de elaborare Strategia de dezvoltare a județului Galați pentru perioada 2020-2028.

Procesul de elaborare a Strategiei de dezvoltare a județului Galați cuprinde următoarele etape:

  • stabilirea priorităților locale;
  • efectuarea analizei preliminare a datelor, identificarea listei de priorități locale, formularea scenariilor/proiectelor de dezvoltare;
  • stabilirea și consultarea grupurilor de lucru cu privire la scenariile/proiectele de dezvoltare;
  • elaborarea strategiei de dezvoltare;
  • organizarea dezbaterii publice pentru validarea și finalizarea strategiei.

Consiliul Județean Galați lansează consultarea publică în vederea stabilirii priorităților de dezvoltare ale județului. În acest sens, populația județului Galați își poate exprima punctul de vedere prin completarea chestionarului disponibil pe site-ul www.cjgalati.ro, secțiunea „Strategia de dezvoltare a județului Galați pentru perioada 2020-2028 – Consultare publică”.

Pentru informaţii suplimentare, persoana de contact este doamna Mariana Beraru, manager de proiect, consilier în cadrul Direcției Programe, Consiliul Județean Galați, telefon: 0236/302538, fax: 0236-410530, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

(P)

Citit 2870 ori Ultima modificare Vineri, 18 Octombrie 2019 17:40