Ştii cum poţi câştiga Loganul lunii martie?

Ştii cum poţi câştiga Loganul lunii martie?
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Câştigătoarea urma să ajungă la Teatru în acea seară, să vadă maşina şi să ne cunoască. O sunaserăm puţin mai înainte, chiar de pe scenă: „Felicitări! Ne aflăm pe scena Teatrului Dramatic şi vrem să vă anunţăm că aţi câştigat o maşină Dacia Logan de la Amanet Romero!” Ce a urmat? O pauză luuungă, urmată de o explozie de bucurie.

Povestea doamnei Chelaru Daniela nu este prima pentru noi. Suntem deja la a 19 a masina oferita. O dată la trei luni, un client de la amanet este sunat de pe scena Teatrului Dramatic și anunțat că a câștigat o maşină Dacia Logan. Reacțiile lor sunt diferite: reținere, îngrijorare, teamă, bucurie. În tot acest bum de emoții, noi ne însoțim clienții și îi asigurăm că tot ce li se întâmplă este real. Ne bucurăm împreună de norocul lor, iar poveștile personale sunt incredibile de fiecare dată. 

Doamna Chelaru Daniela este unul din clienții de la Amanet Romero care au ales Contractul Avantaj și care, la tombola organizată în decembrie, a câștigat o mașină în valoare de 8.500 de euro.

Știi cum poți câștiga mașina din luna martie?

Este o tombolă care se adresează exclusiv clienților Romero care amanetează un obiect din aur, argint sau platină și aleg Contractul Avantaj. La fiecare comision de minimum 10 lei veţi primi câte un talon care va intra la tombola pentru mașină. Mai mult, în fiecare lună taloanele de la Contractul Avantaj intră și la o tombolă cu premii în bani.

Este singurul nostru tip de contract care vă aduce premii lunare și trimestriale!

Tot ce trebuie să faceți este să veniți la Amanet Romero cu aur, să îl amanetați și să alegeți unul din concursurile cu premii. Piesele aduse vor fi evaluate în funcție de carataj, nu contează gradul lor de uzură.

Următoarea extragere Avantaj Plus va avea loc pe 19 martie 2020 la Teatrul Dramatic. Mai multe detalii puteți cere în oricare din punctele de lucru Romero, vizitând site-ul www.romero.ro sau accesând pagină de Facebook/AmanetRomero

Știi despre premiile din sală?

Da! Sunt și premii în sală pentru participanți. Iar în decembrie am dat premii în valoare de 1.000 de euro. 

Amanetează aurul tău la Romero și ai câștiguri pe măsură!

(P)

Citit 3807 ori Ultima modificare Marți, 18 Februarie 2020 19:30