Distracţie de sărbători. All-inclusive! La Mamaia, Pirates Resort-pregătit să întâmpine Iepuraşul de Paşte

Distracţie de sărbători. All-inclusive! La Mamaia, Pirates Resort-pregătit să întâmpine Iepuraşul de Paşte
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Povestea Pirates Resort (Hotel Bicaz) continuă şi în 2020, iar gălăţenii sunt şi ei invitaţi să participe la noile aventuri pe litoralul Mării Negre, la Mamaia. Pachetul turistic „Paște 2020”, special pregătit pentru perioada 17-20 aprilie, este unul în care Iepuraşul de Paște îşi dă întâlnire cu piraţii din Caraibe pentru a pune la cale cea mai grozavă distracţie.

Tot „arsenalul” de bună dispoziţie a fost pregătit pentru a-i întâmpina pe vizitatori: cazare cu pensiune completă (cu Early Check In), acces gratuit la piscina exterioară, cu apă încălzită, loc de joacă pentru copii, concursuri, program de entertainment cu invitaţi surpriză. Iepuraşul a avut grijă şi ca mesele de sărbătoare la Pirates Resort să fie îmbelşugate, cu preparate gustoase, băuturi alese, iar de Sărbătorile Pascale nu vor lipsi nici bucatele tradiţionale, inclusiv faimosul berbecuţ la proţap.

Şi cum iepuraşul s-a gândit la toate, pachetul „Paște 2020” este unul all-inclusiv – pornind de la doar 946 lei/persoană/pachet turistic. Iar de anul acesta, pentru „echipajele” de familie mai numeroase, pe lângă varianta camerelor duble Standard, Superior şi Privilege vor mai fi disponibile şi camerele duble Bunk-Bed – complet renovate în 2020, cu tematică, ce pot găzdui doi adulţi şi doi copii, un pat matrimonial şi un pat suprapus Bunk-Bed pentru cei mici.

Cu o asemenea „desfăşurare de forţe”, Pirates Resort îşi respectă cu siguranţă promisiunea de a oferi oaspeţilor săi o experienţă completă, într-o lume de basm. Eşti curios şi vrei sa afli mai multe detalii? Nimic mai simplu: sună la 0731.795.598 sau trimite solicitarea ta pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.!

(P)

Citit 3761 ori Ultima modificare Marți, 25 Februarie 2020 20:33