Absolute Aestetics – Tratamente de chirurgie estetică unice în Galați

Absolute Aestetics – Tratamente de chirurgie estetică unice în Galați
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Clinica Absolute Aestetics aduce pentru prima oară la Galați o serie de tratamente moderne și eficiente din sfera chirurgiei estetice și a dermatologiei. Pacientele pot beneficia astfel, în premieră pe piața gălățeană, de noul laser EUFOTON, dispozitiv folosit pentru terapiile de întinerire facială şi corporală, precum și de tehnica rejuvenării cu laser, utilizată cu rezultate deosebit de bune și durabile în estetica şi funcţionalitatea zonei intime.

Absolute Aestetics funcționează în cadrul cabinetului Ginecoaid, al apreciatului medic ginecolog gălățean Ioana Simona Pop. Noua clinică de chirurgie estetică și dermatologie beneficiază de cabinete primitoare și moderne, dotate cu aparatură nouă, de ultimă generație. Din echipa clinicii fac parte dr. Iulia Olaru, medic specialist chirurgie plastică, dr. Cristina Bejan, medic primar chirurgie plastică, estetică și reconstructivă din București, și dr. Cristina Oltenacu, medic specialist dermatologie.

Clinica Absolute Aestetics este singura din Galați care dispune de EUFOTON, un laser profesional cu diodă utilizat în terapiile de rejuvenare facială. Beneficiul acestui dispozitiv performant constă în faptul că înlocuiește abordările clasice de lifting chirurgical, proceduri costisitoare, invazive și cu perioade mai lungi de recuperare.

Spre deosebire de liftigul chirurgical, procedurile realizate cu laserul EUFOTON nu implică anestezie generală și nici incizii. ”Rezultatele sunt sigure, vizibile și imediate și se aplică în situațiile care impun chirurgia minim invazivă, cum ar fi liftingul facial nechirurgical, lipoliza și liposucția asistate laser (pentru zonele bărbiei, brațelor, șoldurilor, coapselor, feselor), în efectuarea nechirurgicală a blefaroplastiei (corectarea – n.r.)  pleoapei inferioare, în eliminarea ridurilor și a pigmentărilor, în tratamentul acneii, al cicatricilor post-acnee și al vergeturilor”, precizează dr. Cristina Bejan.

Prin căldura aplicată dermului profund, laserul EUFOTON stimulează producția de colagen și duce la retragerea uniformă a tegumentului din zona tratată.

Tratamente pentru îmbunătățirea sănătății sexuale

O altă noutate de care pacientele pot beneficia la Absolute Aestetics constă în tehnica LADYLIFT, care are la bază acțiunea unui laser non-ablativ de generație nouă. Cu ajutorul acestei abordări inovatoare, unice în Galați, pacientele interesate pot beneficia de proceduri de rejuvenare vaginală sau ale zonei intime externe.

Laserul LADYLIFT poate fi folosit și în tratarea incontinenței urinare, în atrofia vulvo-vaginală și în afecțiuni asociate perioadei de după naștere. Acest laser penetrează în profunzime mucoasa, fără a produce durere, arsuri sau cicatrici. Prin această acțiune, sunt restabilite tonusul, hidratarea și flexibilitatea țesuturilor, rezultând astfel întinerirea organelor genitale externe.

În cadrul tehnicii LADYLIFT, medicul adaugă la acțiunea laserului pe cea a unui instrument cu acțiune vaginală. Cu ajutorul acestei combinații este accelerat procesul de neocolagenogeneză și de rejuvenare a mucoasei vaginale. Cu ajutorul unei alte piese, de data aceasta externă, pot fi tratate leziunile vulvo-perineale, adesea asociate cu sindromul menopauzei sau cu nașterea pe cale naturală.

Efectul procedurii LADYLIFT durează în jur de doi ani, după care tehnica poate fi din nou utilizată.

Gamă diversificată de servicii medicale și estetice

Dincolo de tratamentele și tehnicile cu laser aduse în premieră la Galați, clinica Absolute Aestetics oferă și servicii de rejuvenare cu acid hialuronic sau cu toxină botulinică, mezoterapie, terapia ”Vampir” PRP (procedură destinată inclusiv zonelor intime, cu indicaţii în anorgasmie, atrofie vaginală, uscăciune vaginală, infecţii vaginale recidivate, incontinenţă urinară uşoară), lifting PDO și peeling-uri chimice. Toate aceste procedee pot fi asociate și completate, în funcție de nevoile fiecărei paciente.

Sfatul medicului, necesar înaintea oricărei proceduri

Indiferent că vorbim despre proceduri medicale sau estetice, sfatul medicului înainte de a recurge la oricare dintre aceste tehnici este foarte important. Din acest motiv, la Absolute Aestetics, echipa de medici colaborează îndeaproape pentru a stabili ce abordare este cea mai eficientă în cazul fiecărei paciente.

”Dermatologia și chirurgia plastică merg mână în mână. Iar medicina estetică se face de către dermatologi și chirurgi plasticieni. Eu ofer consultații de dermatologie clinică, dar mai pot face și alte operațiuni, cu ajutorul laserului cu fibră optică și nu numai: tratamente pe cicatrici sau în cazul hiperpigmentărilor, electroexcizii ale papiloamelor și ale verucilor ș.a.”, explică dr. Cristina Oltenacu, medic specialist dermatolog.

În privința chirurgiei plastice, dr. Cristina Bejan vine periodic de la București pentru intervenții de corectare a pleoapelor, tehnici care implică doar anestezie locală, o durere minimă și o recuperare rapidă. Aceleași proceduri pot fi efectuate cu succes și de către dr. Iulia Olaru, care poate realiza, suplimentar, biopsii tegumentare, cutanate, excizii de tumori de diferite dimensiuni (inclusiv carcinoame), intervenții chirurgicale la nivelul mâinii, precum și proceduri de chirurgie plastică pe suprafețele de piele afectate de arsuri.

Cabinetul medical Ginecoaid și clinica Absolute Aestetics sunt situate în Micro 19, Complex Comercial Dunărea, pe aleea Comerțului. Programul este de luni până vineri, între orele 15,00 și 19,00, și sâmbăta, între 9,00 și 12,00. Puteți suna pentru programări la numerele de telefon: 0755.125.535 (ginecologie) și 0787.592.088 (chirurgie plastică și dermatologie).

Mai multe detalii puteți afla de pe pagina de facebook Absolute Aestetics.

(P)

Citit 7138 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Martie 2020 12:47