Anunț privind implementarea unui sistem informatic

Anunț privind implementarea unui sistem informatic
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Implementarea unui sistem informatic integrat de management al documentelor, arhivă electronică și managementul relației cu cetățenii și mediul de afaceri, elaborarea Strategiilor de Dezvoltare Durabilă și Smart City

Municipiul Galați are calitatea de beneficiar al proiectului „Implementarea unui sistem informatic integrat de management al documentelor, arhivă electronică și managementul relației cu cetățenii, arhivă electronică și managementul relației cu cetățenii și mediul de afaceri, elaborarea Strategiilor de Dezvoltare Durabilă și Smart City”, cod SIPOCA 562/ SMIS 125256, aprobat în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă (POCA), Axa prioritară 2 – Administrație publică și sistem judiciar accesibile și transparente, Obiectivul Specific 2.1. – Introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică locală ce optimizează procesele orientate către beneficiari în concordanță cu SCAP (Strategia pentru Consolidarea Administrației Publice).

Contractul de finanțare nr. 288/10.12.2018 a fost semnat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în data de 10.12.2018.

Obiectivul general al proiectului constă în optimizarea proceselor și creșterea eficienței serviciilor publice ale Primăriei Municipiului Galați prin punerea la dispoziție de servicii administrative și guvernare locală utilizând mijloace electronice, prin implementarea unui sistem informatic de management integrat cu funcții de e-administrație și e-guvernare și elaborarea strategiilor de Dezvoltare Durabilă și Smart City pentru municipiul Galați.

Rezultate așteptate:

  1. Implementarea unui sistem informatic de management integrat;
  2. Întărirea capacității instituționale în cadrul Primăriei Municipiului Galați prin formarea profesională a unui număr de 123 de persoane în vederea sprijinirii acțiunilor de implementare a unui sistem informatic de management integrat și planificare strategică;
  3. Dezvoltarea capacității de planificare strategică la nivelul administrației publice locale din Municipiul Galați prin realizarea Strategiei de Dezvoltare Durabilă pentru orizontul 2021-2027 și a Strategiei Smart City.

Valoarea totală a proiectului este de 4.437.897,21 lei din care finanțare nerambursabilă 3.731.172,60 lei.

Data începerii proiectului: 11.12.2018. Data finalizării proiectului: 09.04.2020.

Cod proiect: Cod SIPOCA 562 / cod SMIS 125256

Date de contact: Manager de proiect domnul Cristi Marian Ochiu, Direcția Relații Publice și Managementul Documentelor, tel: 0236307705, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

(P)

Citit 2582 ori Ultima modificare Marți, 24 Martie 2020 13:56