Mare, soare şi distracţie în condiţii de perfectă siguranţă. Povestea „Pirates Resort”, pregătită pentru noul sezon estival

Mare, soare şi distracţie în condiţii de perfectă siguranţă. Povestea „Pirates Resort”, pregătită pentru noul sezon estival
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

După două luni de stare de urgenţă şi restricţii de tot felul, soarele se pregăteşte să răsară pentru… turişti şi pe litoralul Mării Negre! Iar dacă este vorba de soare, mare şi distracţie în condiţii de perfectă siguranţă, atunci „Pirates Resort” (Hotel Bicaz), din Mamaia, nu putea lipsi de pe harta vacanţelor estivale. Lumea exotică a Piraţilor din Caraibe este gata, încă din weekendul acesta, să-şi primească primii vizitatori!

Pe lângă atmosfera de basm la malul mării, echipajul de la „Pirates Resort” a pregătit inclusiv un „arsenal” întreg de măsuri menite să ţină până şi coronavirusul departe de Insula Comorilor!

„Este un an mai atipic, într-adevăr, din cauza măsurilor luate pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Dar suntem pregătiţi să facem faţă acestei provocări! Fiecare detaliu organizatoric a fost analizat în amănunt, cu un set complet de măsuri igienico-sanitare specifice acestei situaţii. Astfel, vizitatorii noştri se vor putea bucura în condiţii de perfectă siguranţă de aceeaşi atmosferă de vacanţă, cu multă distracţie şi surprize în lumea de basm a piraţilor”, ne-a spus Iulian Tenie, general manager „Pirates Resort”.

Primii exploratori ai poveştii piraţilor s-au anunţat deja, „Pirates Resort” urmând să fie deschis de vineri, 29 mai. Pentru început, date fiind restricţiile de circulaţie încă în vigoare, e vorba de turişti pasionaţi de drumeţii, pescuit, sporturi nautice, dar de la 1 Iunie, chiar de Ziua Copilului, se va putea trece la regimul turistic clasic, pentru ca, din 15 iunie - odată cu ieşirea din starea de alertă - să se poată intra pe deplin în noul „capitol” al poveştii estivale din acest an.

Piraţii şi… ghidul de bune practici

Siguranţa sanitară este „cuvântul de ordine” la „Pirates Resort”! Pentru a da piept cu vicleanul coronavirus, piraţii au ţinut sfat cu toţi hotelierii de la Marea Neagră, dar şi cu experţii pregătiţi să facă faţă unei confruntări cu acest „inamic invizibil”. Totul s-a concretizat într-un ghid de bune practici, care nu lasă nicio portiţă de infiltrare a „tâlharului” de COVID-19!

„Măsurile igienico-sanitare le-am introdus după o atentă consultare cu DSP Constanţa şi urmând acest ghid de bune practici elaborat de Federaţia Industriei Hoteliere din România (FIHR) şi avizat atât de Ministerul Sănătăţii, cât şi de Ministerul Economiei. De altfel, acest ghid va sta inclusiv la baza actului normativ privind regulile igienico-sanitare care trebuie respectat în sectorul HoReCa în această perioadă”, a precizat managerul „Pirates Resort”.

Reluarea treptată a activităţii hoteliere face parte din acest plan. Totul cu folosirea din plin a întregului „arsenal” anticoronavirus: tunel de dezinfectare la intrarea în hotel, o procedură de „fast check-in” pentru a preveni aglomeraţia la Recepţie, dispensere cu dezinfectanţi în toate spaţiile comune ale complexului, un sistem modern şi flexibil de asigurare a curăţeniei şi dezinfectării camerelor etc.

De asemenea, în prima etapă, turiştilor care vor veni weekendul acesta la „Pirates Resort” li se va servi masa în regim de room-service, urmând ca abia din 1 Iunie, aşa cum s-a convenit la nivel naţional, să fie deschise şi terasele, în total aproape 300 de locuri, amenajate după toate regulile de siguranţă.

Povestea merge mai departe

Dincolo însă de aceste măsuri ce ţin de „distanţarea socială”, programul de entertainment cu care „Pirates Resort” îşi răsfaţă vizitatorii va rămâne la fel de bogat, atât pentru cei mari, cât şi pentru cei mici. Spectacolele live vor fi şi în acest an puncte de atracţie în serile de vară, dar copiii vor fi, cu adevărat, cei mai fericiţi, cu tot „echipajul” de animatori – inclusiv un pirat-magician! – pregătit să-i poarte în aventuri în jurul lumii, cum nici Jack Sparrow şi piraţii lui din Caraibe n-au visat!

Nelipsit în acest sezon va fi şi şugubăţul CoCo! Vedeta înaripată a „Pirates Resort” era cam tristă şi îngrijorată, pentru că nu înţelegea de ce nu este încă în miezul acţiunii, ca în fiecare an, alături de copii! Dar nu-i nimic, vara e abia la început!

Cu o asemenea „desfăşurare de forţe”, Pirates Resort îşi respectă cu siguranţă promisiunea de a oferi vizitatorilor o experienţă completă, într-o lume de basm, pe cât de frumoasă, pe atât de sigură. Vrei să afli mai multe detalii? Nimic mai simplu: sună la 0731.795.598 sau trimite solicitarea ta pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.!

Oaza de relaxare de la „Pirates Resort”

Situat în zona de nord a staţiunii Mamaia, „Pirates Resort” (Hotel Bicaz) oferă o experienţă completă în atmosfera de basm a Piraţilor din Caraibe. Complexul hotelier, clasificat la trei stele, dispune de 158 de camere duble şi opt apartamente - Standard, Superior şi Privilege – spaţioase şi confortabile. De anul acesta, pentru „echipajele” de familie mai numeroase, vor mai fi disponibile şi camerele duble Bunk-Bed – complet renovate în 2020, cu tematică. Fiecare poate găzdui doi adulţi şi doi copii, în pat matrimonial şi un pat suprapus Bunk-Bed pentru cei mici.

Complexul hotelier este înconjurat de verdeaţă, iar plaja din imediata apropiere este cu nisip fin şi intrare lină în mare. Complexul dispune de o gamă diversificată de servicii, toate îmbinate pentru a forma o adevărată oază de relaxare pentru vizitatori. Piscina cu apă încălzită „Blue Lagune” şi terasa Pirates Island, chiar pe malul mării, completează în mod fericit atmosfera de vacanţă în spiritul poveştilor cu piraţi.

„Pirates Resort”, oferte speciale

La „Pirates Resort” au început deja să se facă primele rezervări din noul sezon estival. Pentru a veni în întâmpinarea turiştilor au fost pregătite şi o serie de pachete de cazare extrem de convenabile. De exemplu, până pe 15 iunie, vizitatorii vor putea beneficia de un pachet „2 + 1”. Adică, turiştii vor fi cazaţi trei nopţi, dar la preţ de două. Vor mai fi şi alte oferte de sezon, prin urmare, dacă vreţi să fiţi pe valul bunei dispoziţii, staţi cu ochii pe „Pirates Resort”!

(P)

Citit 8965 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Iunie 2020 14:05