Precizare

Precizare
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Recent, a apărut în cotidianul „Viața liberă”un material de prezentare a clinicii stomatologice DentoArt, cu accent pe cabinetul destinat îngrijirii copiilor. Din dorința de a scoate în evidență preocuparea noastră specială pentru această categorie de vârstă, prin DentoArt Kids, și seriozitatea cu care îi tratăm pe micii pacienți, s-au făcut unele afirmații care au adus prejudicii morale colegilor ce activează în acest domeniu. Totodată precizăm că doamna doctor lucrează cu micii pacienți în baza competenței obținute în acest sens.

Îmi pare extrem de rău pentru situația creată.

Vreau să-mi reafirm cu această ocazie respectul pe care îl port tuturor colegilor, gratitudinea pentru modul în care m-au primit în rândul lor acum mai bine de un deceniu și jumătate, când m-am stabilit în Galați.

Regret sincer modul în care a fost redactat materialul anterior și sper ca bunul renume al DentoArt să fie și să rămână o garanție a intențiilor noastre corecte, atât în privința tratării cu profesionalism a pacienților cât și în stabilirea și păstrarea unor relații de colaborare și respect între noi și ceilalți medici stomatologi din zonă.

(P)

Citit 4010 ori Ultima modificare Marți, 02 Iunie 2020 23:36