Noul lider PRO România Galați, Nicolae Marin, singurul care propune gălățenilor un alt mod de a face politică

Noul lider PRO România Galați, Nicolae Marin, singurul care propune gălățenilor un alt mod de a face politică
Evaluaţi acest articol
(25 voturi)

Noul președinte al PRO România Galați, senatorul Nicolae Marin susține intrarea în competiția electorală a propriilor candidați fără existența unei alianțe cu PSD. După înlăturarea lui Eugen Durbacă de la conducerea filialei locale a PRO România, formațiunea politică gălățeană se dezvoltă mult mai bine și prin forțe proprii, lucru confirmat și de ultimul sondaj de opinie.

„Mă bucură faptul că electoratul a înțeles politica pe care PRO România o face, susținând cu adevărat românii. Noi am fost cei care am venit cu soluții concrete în această perioadă grea, prezentând mereu alternativele care ar fi trebuit urmate de Guvern. Din păcate, cei care se află acum la guvernare nu au făcut nimic constructiv pentru cetățeni și iată că electoratul îi sancționează”, susține liderul PRO România Galați, Nicolae Marin.

Sondajul apărut recent în spațiul public arată că PRO România este singura formațiune care își menține constant electoratul, având un potențial important de creștere în rândul alegătorilor de centru-stânga, în timp ce PSD este în cădere liberă, iar celelalte partide mici, de dreapta - USR, PMP și ALDE - aflându-se în continuă scădere. Dacă trendul este menținut, ultimele două partide vor avea mari dificultăți în atingerea pragului electoral la viitoarele alegeri.

„Cele peste 11 procente ale PRO România demonstrează încrederea pe care românii o au într-o formațiune politică nouă, tânără și care își dorește să aducă în administrație o altfel de abordare. De aceea, NU VOM FACE NICIO ALIANȚĂ POLITICĂ în plan local. La Galați, vom merge cu forțe proprii în alegerile locale și cred că vom demonstra că avem credibilitatea necesară astfel încât cetățenii să ni se alăture”, a concluzionat candidatul PRO România pentru președinția Consiliului Județului Galați, senatorul Nicolae Marin.

(P)

Citit 4351 ori Ultima modificare Vineri, 03 Iulie 2020 17:14