Un machiaj rezistent în perioada estivală

Un machiaj rezistent în perioada estivală
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Vara este anotimpul în care cu toate ne dorim să purtăm culoare și să ieșim din tipare. Un make-up poate spune multe despre cea care îl poartă, iată de ce este foarte important să alegem produse cosmetice potrivite pentru a crea un machiaj lejer și rezistent la temperaturile ridicate de vară. Compania Max Factor vine cu o gamă largă de produse de calitate pentru a crea cele mai neobișnuite și expresive machiaje. Mai jos îți propunem câteva sfaturi pentru a realiza un machiaj lejer dar rezistent.

Pentru ten:

Folosește un primer înainte de a aplica fondul de ten. Fără acest produs machiajul nu va rezista la temperaturile ridicate. Pentru a nu încărca tenul, poți înlocui fondul de ten cu un BB cream. Acesta are o textură mai ușoară, dar se descurcă la fel de bine cu acoperirea micilor imperfecțiuni. Nu uita să potrivești produsul cu tipul și culoarea tenului tău. La final aplică o pudră translucidă care va fixa și va oferi un aspect mat tenului.

Pentru sprâncene:

Folosește un gel pentru a fixa firele de păr. Poți alege un gel cu nuanța potrivită pentru tine, sau poți folosi unul transparent aplicat peste creion sau fardurile pentru sprâncene.

Pentru ochi:

Înainte de toate aplică o bază cremoasă pe pleoape. După poți aplica deja fardurile. Pentru perioada caldă a anului o opțiune ideală este creionul - fard, acesta fiind mai durabil. Eyeliner-ul la fel ca și mascara trebuie să fie waterproof, astfel vor rezista și nu va fi nevoie de retușat pe parcursul zilei.

Pentru pomeți:

Pentru a evidenția frumos bronzul utilizează un blush cu o textură compactă, deoarece cele cremoase vor reda tenului o strălucire inestetică. Regula este valabilă la fel pentru highlighter și bronzer.

Pentru buze:

Pentru că se vor usca inevitabil, după aplicarea nuanței dorite, poți folosi un gloss sau un balsam de buze incolor care va oferi volum și hidratare buzelor, și astfel culoarea va rezista mai mult timp.

La final, putem folosi o apă termală, care pe lângă efectul revigorant pe care îl oferă, fixează perfect machiajul. Nu trebuie să uităm că putem obține un make-up frumos doar pe un ten bine îngrijit și hidratat. Și cel mai important, în perioada estivală este esențial să utilizăm produse cu factor de protecție SPF, pentru a proteja pielea de efectele nocive ale razelor solare. Spre norocul nostru, acum și produsele cosmetice, nu doar cele de îngrijire, conțin factor SPF.

(P)

Sursa foto, pinterest.com

Citit 5915 ori Ultima modificare Vineri, 03 Iulie 2020 17:28