Finalizarea proiectului „DIVERSIFICAREA ACTIVITATII FIRMEI S.C. MVM CARPAT S.R.L.”

Finalizarea proiectului „DIVERSIFICAREA ACTIVITATII FIRMEI S.C. MVM CARPAT S.R.L.”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

MVM CARPAT S.R.L., cu sediul în Municipiul Tecuci, strada Cuza Vodă, numărul 14, județul Galați, în calitate de Beneficiar, anunță finalizarea proiectului cu titlul “ DIVERSIFICAREA ACTIVITATII FIRMEI S.C. MVM CARPAT S.R.L.”, cod SMIS 108249, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ” Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici si mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1 A: “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Obiectivul general al proiectului este reprezentat de consolidarea și dezvoltarea durabilă a societății MVM CARPAT S.R.L. prin achiziționarea de utilaje performante în vederea diversificării activității societății.

Rezultatele proiectului:

1. Diversificarea activității societății și a gamei de produse oferite pe piață prin achiziția de echipamente performante și ecoeficiente și crearea a 3 noi locuri de muncă, concomitent cu menținerea celor existente.

2. Promovarea proiectului conform Manualului de Identitate Vizuala POR 2014-2020, prin anunțuri de presă și materiale publicitare.

Valoarea totală a proiectului este de 571.605,79 lei, din care valoarea contribuției din Fondul European de Dezvoltare Regională este de 311.939,90 lei.

Impactul investiției la nivelul localității/regiunii:

Prin activitățile propuse, proiectul răspunde obiectivelor strategice la nivel județean care constau în sprijinirea activităților industriale de interes local, cu respectarea principiilor dezvoltării durabile.

Realizarea acestei investiții va avea un impact pozitiv asupra zonei, în special prin creșterea veniturilor colectate la nivel local dar și la bugetul consolidat, prin angajarea a trei persoane din care una din categoria celor defavorizate și menținerea, atât a angajaților existenți la momentul depunerii cererii de finanțare, cât și a celor nou creați, pe o perioadă de cel puțin 3 ani, creșterea gradului de ocupare al forței de muncă cu implicații directe asupra calității vieții.

Prin achiziționarea unor echipamente performante și ecoeficiente, se va aduce o contribuție importantă asupra competitivității societății, ca urmare a diversificării activității. Impactul economic al proiectului poate fi evaluat și prin economiile de scară ce vor fi obținute ca urmare a tehnologiei superioare cu care sunt dotate echipamentele ce fac obiectul finanțării. Proiectul duce la achiziționarea de tehnologie de ultimă generatie, care va permite fabricarea unor produse superioare din punct de vedere calitativ, în condițiile unei productivități ridicate, cu consumuri reduse de energie, și cu obținerea unor timpi de producție extrem de mici.

Informaţii suplimentare se pot obţine la:

Nume persoană de contact: MUNTEANU Marcel-Adrian

Funcţie: Administrator

Telefon: 0729937075, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

(P)

Citit 3072 ori Ultima modificare Vineri, 26 Februarie 2021 00:40