Criză. Războiul intern din PNL s-a mutat la Guvern!

Criză. Războiul intern din PNL s-a mutat la Guvern!
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Disputele din ce în ce mai aprinse dintre cei doi candidaţi la şefia PNL ar putea avea efecte dezastruoase asupra ţării. În acest context, deputata Viorica Sandu face o analiză extrem de pertinentă a situaţiei.

ZERO interes are Partidul Național Liberal pentru guvernare și pentru nevoile românilor, ȋn această perioadă ȋn care sunt preocupați exclusiv de lupta pentru șefia partidului. Circul liberarilor ar fi de râs, dacă de ei nu ar depinde bunăstarea țării.

Ȋn România reală, prețurile la produsele de bază explodează, iar nivelul de trai al oamenilor se prăbușește dramatic. Românii așteaptă de la Guvern măsuri pentru creșterea salariilor, a pensiilor și alocațiilor, nu circ cu ȋmbrânceli și execuții politice.

Dacă actuala coaliție va continua ȋn ritmul acesta ȋncă trei luni, până la alegerile interne din cele două partide, România va intra, din toamnă, ȋn cea mai adâncă criză din istorie.

Domnule Cȋțu, apucați-vă să guvernați sau mergeți să vă ocupați de campania de partid și lăsați-i pe alții care știu și pot să facă treabă", a declarat deputata Viorica Sandu.

(P)

Citit 5146 ori Ultima modificare Vineri, 09 Iulie 2021 16:25