Școală de electricieni navali la Alewijnse Marine Galați

Școală de electricieni navali la Alewijnse Marine Galați
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Compania Alewijnse Marine Galati, furnizor international de servicii electrice navale complete, a deschis luni, 2 august 2021, porțile centrului de pregătire pentru electricieni navali. Cursurile de calificare se desfășoară la centrul de training Alewijnse, situat pe strada Delfinului, numarul 3-5 și se vor finaliza la mijlocul lunii decembrie a.c. Grupa debutantă este formată din 12 cursanți, cu vârste cuprinse între 18 și 48 de ani.

Cursurile se vor axa pe dobândirea de competențe tehnice referitoare la echipamentele electrice navale, elemente de automatizare ale instalațiilor navale și a parametrilor nominali. Trainerii implicați au experiență considerabilă în domeniul naval.

Pe toata perioada trainingului, se va insista și pe importanța crescândă a competenţelor transversale şi a competenţelor netehnice (soft skills), cum ar fi lucrul în echipă, aptitudinile de comunicare și manifestarea gândirii critice și creative în domeniul tehnic.

‘Ne-am bucurat foarte mult să facem acest pas, în primul rând pentru a aduce valoare adaugată în comunitate. Considerăm că, în orice meserie, instruirea practică este vitală și completează în mod necesar cunostințele teoretice. Urez mult succes primei grupe de cursanți și, în mod special, le doresc să fie motivați în procesul de asimilare a tuturor cunostințelor care le vor fi transferate’, explică dl. Gigi Saptelei, unul din directorii companiei Alewijnse Marine Galați.

Compania Alewijnse Marine Galați are o experiență de 26 de ani în servicii de proiectare, livrare de echipamente, tablouri și panouri electrice produse în Galați, lucrări de instalare cabluri, punere în funcțiune și servicii post-vânzare în țară și în străinătate.

Persoanele interesate pot aplica pentru următoarea grupă de training trimițând CV-ul la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Pentru mai multe detalii despre compania Alewijnse, vă rugăm să accesați www.alewijnse.com.

(P)

Media

Citit 6735 ori Ultima modificare Luni, 09 August 2021 13:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.