Cum poți să îți găsești un loc de muncă sigur în străinătate?

Cum poți să îți găsești un loc de muncă sigur în străinătate?
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Dacă te-ai întrebat o dată sau de mai multe ori cum îți poți găsi un loc de muncă sigur în străinătate, atunci lasă-ne să te îndrumăm să faci acest lucru în cel mai corect mod posibil.

Există mai multe metode prin care o persoană se poate angaja în străinătate, iar acestea sunt:

  • Pe cont propriu

  • Prin detașare de la locul de muncă actual

  • Prin rețeaua EURES

  • Prin apelarea la o agenție de mediere și plasare forță de muncă în străinătate

Evident că nu toate metodele enumerate mai sus sunt optime sau ușoare. De aceea o să o prezentăm pe cea mai simplă dintre ele: apelarea la o agenție specializată. Însă această metodă vine cu anumite riscuri, de aceea există anumiți pași pe care trebuie să îi urmezi când alegi agenția:

  • Verifică dacă aceasta este înregistrată la inspectoratul teritorial de muncă în a cărei rază își are sediul

  • Întreabă dacă îți vor prezenta oferta de muncă cu numele angajatorului inclus înainte de a semna contractul de muncă

  • Întreabă dacă ți se va percepe comision pentru găsirea locului de muncă (acest lucru este ilegal)

Dacă ești curios să afli cum te poți angaja în siguranță în străinătate, fără a avea parte de riscurile cu care s-au confruntat alți oameni, înscrie-te la seminarul online organizat de DB Work: „Află cum să te angajezi rapid și ușor în străinătate în siguranță”, ce va avea loc marți, 11 septembrie 2021, la ora 11:00, live pe internet.

Recrutorii DB Work, agenție de mediere și plasare forță de muncă în străinătate, vor prezenta care sunt riscurile angajării în străinătate prin surse neoficiale, care sunt beneficiile angajării în străinătate prin intermediul unei agenții specializate, cum poți avea și tu un loc de muncă sigur în străinătate și care sunt experiențele pe care angajații DB Work le-au avut de la plecare lor din țară.

Dacă și tu îți dorești să ai un loc de muncă sigur în afara țării, atunci înscrie-te la seminar, completând acest formular. Nu uita, 11 septembrie 2021, ora 11:00.

DB Work activează pe piața forței de muncă din România încă din anul 2015, iar peste 1500 de candidați și-au găsit locul de muncă potrivit în străinătate prin intermediul acestei agenții. Dacă și tu ești curios de domeniile în care te poți angaja, poți vedea posturile disponibile pe site-ul lor. Cele mai comune locuri de muncă sunt cele din industriile: logistică, navală, producție și construcții, însă agenția este într-o continuă dezvoltare, de aceea te asigurăm că vei găsi și tu un loc de muncă sigur pentru tine și pentru cei dragi. Află mai multe despre DB Work și despre povestea angajaților DB Work vizionând acest clip video. Profesioniștii aflați la muncă în Olanda își împărtășesc experiențele în fața camerei, iar tu vei ajunge să cunoști ce înseamnă să lucrezi în siguranță în străinătate.

P

Citit 2499 ori Ultima modificare Marți, 07 Septembrie 2021 12:12