SABYTRANS, serviciu rapid de livrare a coletelor între Galați și Anglia

SABYTRANS, serviciu rapid de livrare a coletelor între Galați și Anglia
Sursa foto, pexels.com
Evaluaţi acest articol
(26 voturi)

Pe măsură ce sărbătorile de iarnă se apropie, numărul gălățenilor care trimit sau primesc colete de la cei dragi din Marea Britanie este tot mai mare. Pe de altă parte, de anul acesta au intrat în vigoare noile norme introduse în urma Brexit, ceea ce a dus inclusiv la un alt regim mai restrictiv al circulației bunurilor între Marea Britanie și statele din Uniunea Europeană.

În ciuda impedimentelor generate de Brexit, companii precum SABYTRANS, specializată în transportul de colete dor-to-dor între Anglia și România, sunt pregătite să facă față unor astfel de provocări și să asigure clienților toate informațiile și asistența necesară în pregătirea coletelor, astfel ca întreg procesul de expediere să decurgă fără probleme.

SABYTRANS are deja o experiență de mai bine de șapte ani de când oferă servicii de transport tuturor persoanelor din diaspora românească, astfel că dispune de o expertiză vastă în domeniul coletăriei. Atitudinea de respect, sprijin și comunicare sunt calitățile care i-au atras o mulțime de clienți mulțumiți, iar vestea bună este că, prin extinderea rețelei de distribuție a companiei, și gălățenii vor putea beneficia de servicii flexibile, la prețuri accesibile.

SABYTRANS asigură un serviciu rapid de livrare a coletelor între Galați și Anglia, tur și retur, cu plata fie la expeditor, fie la destinatar. De exemplu, pentru a expedia de la Galați un colet în Anglia, la Londra, tariful este de 1 £/ kg (minim 20 kg), iar în afara Londrei de 1,5 £/kg. Mai mult, în urma programării făcute de comun acord cu transportatorul, coletele pot fi preluate și din celelalte localități din județul Galați.

Pentru cei interesați de astfel de servicii, se cuvin câteva precizări privind noul regim al circulației bunurilor între Marea Britanie și România.

În primul rând, trebuie știut că, începând din acest an, coletele trimise între Marea Britanie și România, indiferent dacă sunt cadouri, trebuie însoțite de o declarație vamală. Singurele care sunt scutite de procesul de vămuire sunt scrisorile, documentele și cărțile poștale.

Sursa foto, pexels.com

Oricum, pentru a trece mai ușor peste partea ”birocratică” a expedierii coletelor, SABYTRANS pune la dispoziția persoanelor fizice, pe site-ul companiei (https://www.sabytrans.ro) toate formularele necesare în format electronic. În cazul trimiterii unui colet de la Galați în Anglia este vorba de următoarele documente: declarația pe proprie răspundere a expeditorului (în ea sunt menționate valoarea coletului, bunurile trimise și angajamentul că nu vor fi folosite pentru comercializare sau pentru obținerea de venituri suplimentare – n.r.); copie după cartea de identitate; documentul pentru autoritățile vamale din Regatul Unit -   „Gift Letter For Customs Declaration”. În cazul trimiterii unui colet din Anglia la Galați, sunt necesare doar declarația pe propria răspundere și copia după documentul de identitate.

În plus, înainte de pregătirea coletelor, este bine să consultați lista cu produsele interzise la transport. De exemplu, nu pot fi trimise animale vii, bani în numerar sau lingouri, medicamente cu prescripție medicală, țigări și alte produse din tutun, asta pentru a nu mai pomeni de mărfurile ilegale, cum ar fi mărfurile contrafăcute, armele și narcoticele.

Nu în ultimul rând, la transport nu mai sunt admise ”tradiționalele” pachete în sacoșe de rafie sau alte improvizații, ambalarea coletelor în cutii de carton fiind deopotrivă mai sigură și mai civilizată.

Pentru a evita vreo eventuală surpriză în ceea ce privește bunurile trimise, cel mai bine este să vă consultați cu reprezentanții SABYTRANS înainte de expedierea coletului. Pe https://www.sabytrans.ro, compania pune la dispoziție mai multe servicii suport pentru clienți, fie că e vorba de programarea expedierii unor colete, realizarea unui calcul estimativ al livrării, dar și un ”tracker” pentru a urmări stadiul în care se află transportul coletului.

Pentru comenzi apelați cu încredere 0733.215.281 sau +44.7415.238.968.

P

Citit 4200 ori Ultima modificare Vineri, 12 Noiembrie 2021 10:37