Calendarul „Viața liberă” 2022, în chioşcurile şi magazinele din reţeaua noastră

Calendarul „Viața liberă” 2022, în chioşcurile şi magazinele din reţeaua noastră
Evaluaţi acest articol
(37 voturi)

A fost o adevărată provocare să selectăm copiii şi tinerii care sunt speranţa noastră într-un viitor mai bun. Evident, ei sunt mult mai mulţi, dar spaţiul ne-a permis să-i alegem acum doar pe cei mai buni dintre cei buni.

„Galaţiul are sute de tineri care, în ciuda pandemiei, şi-au urmat pasiunile pentru ştiinţă, sport şi artă, obţinând rezultate notabile. Cu regretul că nu avem spaţiu pentru toţi, vă invităm să-i cunoaşteţi pe cei mai buni”, Anca Melinte, jurnalist.

Din 16 decembrie, în chioşcurile şi magazinele din reţeaua noastră veţi putea găsi Calendarul "Viaţa liberă" 2022, unde vedetele sunt ei, noi punând la dispoziţie doar cadrul în care ei să strălucească. A fost o bucurie să îi cunoaştem şi credem că veţi fi încântaţi să-i aveţi aproape în anul care vine.

Citit 3991 ori Ultima modificare Joi, 23 Decembrie 2021 00:07

1 comentariu

 • postat de eu
  Joi, 23 Decembrie 2021 13:44
  193.231.148.***
  Foarte buna idee; generatiile tinere au nevoie de modele, din povestea lor de succes ar putea invata
  0
  0
  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro