Mărțișorul reduce numărul șefilor de la Electrica

Mărțișorul reduce numărul șefilor de la Electrica
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Printr-un comunicat remis Bursei de Valori, Societatea Energetică Electrica SA informează acționarii și investitorii că va demara un proces de reorganizare a structurii de personal și aplicarea măsurii de concediere colectivă, începând cu 1 martie 2022. Reorganizarea are ca scop să pregătească atât Electrica, cât și fiecare dintre filialele sale „să acționeze agil într-un domeniu marcat de volatilitate, incertitudine și complexitate, să facă față provocărilor din mediul intern și extern și să-și întărească performanța financiară”.

Concret, din 120 de posturi vor rămâne doar 85 și se va reduce numărul de niveluri ierarhice. Ca rezultat, numărul entităților organizaționale din cadrul societății se va diminua cu 19 la sută, iar cel al posturilor de conducere sau coordonare cu 25 la sută.

Se pare că reorganizarea îi privește doar pe angajații de la centru, nu și pe cei din filiale, astfel că salariații gălățeni ai Electrica Furnizare, Distribuție Energie Electrică România și Electrica Serv pot sta, deocamdată, liniștiți.

Citit 3370 ori Ultima modificare Marți, 08 Februarie 2022 08:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.