"Săptămâna copiilor" continuă la Bibliotecă

"Săptămâna copiilor" continuă la Bibliotecă
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Marţi, 31 mai, continuă seria activităţilor dedicate de Biblioteca "V. A. Urechia" zilei de 1 Iunie, reunite sub genericul "Săptămâna copiilor".

De la ora 10,00, la sediul central, vor porni într-o "Călătorie în lumea cărților" preșcolarii de la Grădinița "Mugurel", iar de la ora 14,00, elevii clasei a IV-a de la Școala Gimnazială Nr. 5 vor descoperi "Bucuria învățării prin joc".

De la ora 12,00, la Sala Multimedia a sediului central al Bibliotecii Județene "V. A. Urechia", se va desfășura Atelierul nr. 8 de lectură și activități recreative destinat copiilor ucraineni, care face parte din seria atelierelor proiectului "Citim împreună fără frontiere (CIFF): O oră de povești pentru umanitate!", organizat de grupul "Citim Împreună România" - CIR, la care biblioteca gălăţeană este partener.

Tot marți, 31 mai, de la ora 10,00, la Filiala nr. 1 "Costache Negri", elevii clasei a IV-a de la Școala Gimnazială "Iulia Hașdeu" vor da viață scenetei "Micul Prinț", iar de la ora 13,00, elevii clasei a VII-a de la Liceul Teoretic "Emil Racoviță" se vor juca, vor colora și desena "Culorile copilăriei".

La Filiala nr. 2 "Paul Păltănea", la ora 11,00, elevii clasei a V-a A de la Școala Nr. 38 vor afla mai multe despre: Iulia Hașdeu, George Enescu, Alexandra Nechita, Cleopatra Stratan și Coco Popovici, în cadrul proiectului "Copiii formidabili ai lumii".

Citit 922 ori Ultima modificare Marți, 31 Mai 2022 08:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.