O femeie și nepoții ei, legați de doi hoți care au intrat peste ei în casă, căutând o rețetă de mici

O femeie și nepoții ei, legați de doi hoți care au intrat peste ei în casă, căutând o rețetă de mici
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Poliţiştii anunță că au prins doi bărbaţi de 31 şi 33 de ani care în luna septembrie ar fi intrat peste o familie din localitatea Peştişul Mare, județul Hunedoara. Au legat de mâini şi picioare o femeie şi pe cei doi nepoţi ai acesteia, de 8 şi 10 ani, şi le-au lipit celor trei bandă adezivă peste gură.

Potrivit Hotnews, hoţii i-ar fi cerut femeii reţeta de mici pe care familia o foloseşte în afacerea sa cu mezeluri şi carne, iar în final au plecat cu 37.000 de lei, mai multe bijuterii, ceasuri şi alte bunuri.

Poliţiştii din Hunedoara au făcut luni cinci percheziţii la locuinţele a doi bărbaţi suspectați de lipsire de libertate şi tâlhărie calificată.

Conform unui comunicat de presă transmis marți de Poliția Județeană Hunedoara și citat de News.ro, în 3 septembrie cei doi bărbaţi au pătruns într-o locuinţă din cartierul Peştişul Mare din Hunedoara, unde au sechestrat o femeie de 64 de ani și pe cei doi nepoți ai săi, în vârstă de 8 şi de 10 ani.

După ce au furat, bărbaţii au fugit, lăsând victimele legate, acestea fiind găsite la scurt timp de un membru al familiei care a alertat poliția.

Potrivit poliţiştilor citați de Hotnews, ancheta s-a desfăşurat cu dificultate deoarece cei doi tâlhari aveau feţele acoperite cu cagule în momentul atacului.

După ce au fost identificaţi, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie duși în instanță cu propunere de arestare preventivă.

Citit 5349 ori Ultima modificare Marți, 20 Decembrie 2022 17:18

1 comentariu

 • postat de Daniel M.
  Miercuri, 21 Decembrie 2022 06:56
  5.13.228.***
  Si asta-i doar inceputul...din pacate !
  Politia Romana a fost dusa ,intentionat aproape de colaps,de impostorii care sunt la putere !
  Ultimul sa stinga lumina !
  1
  17
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.