ROCK. Alternosfera, în turneu la Galaţi

ROCK. Alternosfera, în turneu la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Alternosfera, una dintre cele mai iubite formații de rock, va ajunge vineri, 10 martie, la Galaţi, la Union Jack Studio, cu turneul naţional "Imnuri de război". Piesa a fost lansată pe 24 februarie 2023, la un an de la invazia Rusiei asupra Ucrainei.

Videoclipul piesei a fost filmat în Republica Moldova. Regia este semnată de Serghei Chiviriga, scenariul îi aparține lui Marcel Bostan și Serghei Chiviriga, director de imagine este Evgheni Dedkov, iar în rolul principal joacă Florin Piersic Jr.

Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative din România și Republica Moldova. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte, lansând până în prezent şase albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se: ”Orașul 511”, ”Wamintirile”, ”Ploile nu vin”, ”Flori de mai”, ”Închisoarea albă”, ”Două Eve”, ”Mută”, ”Haosoleum”, ”Lucis”, ”Epizodia”, ”Fântânile”.

Alternosfera înseamnă: Marcel Bostan - voce, clape; Marin Nicoară - chitară; Sergiu Aladin - chitară; Dumitru Costin - bass; Nick Russu - tobe.

 

Citit 6074 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Martie 2023 07:50

1 comentariu

  • postat de galatean
    Vineri, 10 Martie 2023 06:33
    86.124.201.***
    Din pacate, ultima oara cand i-am vazut live, la Rock la Dunare 2021, a fost playback de la un capat la altul. Sa speram ca nu va fi cazul si acum :).
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.