Bicicliștii, invitați la „Galațiul pedalează”, pe 2 aprilie

Bicicliștii, invitați la „Galațiul pedalează”, pe 2 aprilie
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

"Sunteți pregătiți pentru un nou sezon pe bicicletă? Haideți să arătăm că suntem mulți bicicliști în Galați, că suntem prezenți în trafic, că suntem prietenoși cu mediul și pedalăm cu bucurie pe străzile orașului" este invitația lansată de asociația "Bike Works", prin vocea președintelui Ciprian Jiga.

La evenimentul "Galațiul pedalează", organizat de Bike Works pe 2 aprilie, sunt invitați toți iubitorii mersului cu bicicleta. Adunarea se dă la ora 11,30 la Sala Sporturilor (Micro 19), de unde se va pleca spre Grădina Publică, în mod organizat, în coloană. Traseul va fi următorul: Esplanada Sălii Sporturilor (Micro 19) - strada Brăilei - strada Cloșca - bulevardul Marea Unire - strada Traian - strada Brăilei - strada Domnească - Grădina Publică.

"Important este ca participanții să aibă bicicletele în stare bună de funcționare, să respecte indicațiile membrilor și voluntarilor Bike Works și toate regulile de circulație pe drumurile publice. De asemenea, asociația recomandă tuturor să poarte casca de ciclism", transmit organizatorii.

Înscrierile sunt gratuite, dar e necesar ca fiecare participant să completeze formularul de pe site-ul www.bikeworks.ro, până pe 1 aprilie 2023, la ora 12,00. Link înscrieri: https://www.bikeworks.ro/galatiul-pedaleaza-2023/.

Citit 1286 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Martie 2023 11:01

1 comentariu

  • postat de ICTosca
    Miercuri, 29 Martie 2023 12:33
    5.13.173.***
    ...Important este ca atunci cand se vor angaja pe bulevardul...sau mai bine zis pista de motorete si farase tunate Mare Unire, toti participantii, sa faca la unison ..barrrr, barrrrr..cat mai vocal...sa se auda pana la primarie (sculerie) si serviciul circulatiei rutiere, surd si orb si mut ( cine n
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.