Zeci de percheziții DNA la primării și la instituții de mediu

Zeci de percheziții DNA la primării și la instituții de mediu
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Procurorii DNA fac percheziții la peste 60 de adrese din Botoșani, Suceava și Iași, multe fiind sedii ale unor in stituții de mediu și primării de orașe.

Ancheta vizează fapte de corupție în legătură cu controale la agenți economici sau primării legate de obținerea autorizațiilor de mediu, anunță hotnews.ro.

Potrivit sursei menționate, care citează un comunicat al DNA, ancheta vizează fapte de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada aprilie – octombrie 2022, în legătură cu modalitatea de desfășurare a unor controale la agenți economici și primării, pe linie de protecție a mediului. 

Astfel, au loc percheziții în 64 locații din județele Botoșani, Suceava și Iași, din care 21 la sedii ale unor instituții publice, restul la domiciliile unor persoane fizice și sediile unor firme, mai spune DNA.Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro că instituțiile vizate sunt Garda de Mediu Botoșani, Agenția de Protecția Mediului Botoșani, Administrația Bazinală de Apă Botoșani, Sistemul de Gospodărire a Apelor Botoșani, primăriile orașelor Darabani, Ștefănești și Bucecea și primăriile a șase comune din Botoșani.

Citit 1822 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Aprilie 2023 09:22

1 comentariu

  • postat de macarie banu
    Joi, 30 Martie 2023 17:34
    89.137.225.***
    DNA sau Garda de Mediu in control.....pisica cu clopotei!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.