Vremea rece și urâtă amână deschiderea Parcului de Aventură

Vremea rece și urâtă amână deschiderea Parcului de Aventură
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

„Mi-am dorit foarte mult să putem deschide Parcul Aventura din Pădurea Gârboavele înainte de Sărbătoarea Floriilor. Ne-am pregătit intens pentru acest moment, stabilisem deja și data, însă, din cauza condițiilor meteo total nefavorabile (ploi, vânt puternic, temperaturi extrem de scăzute) suntem forțați să mai amânăm un pic acest moment, până când vremea va fi mai bună”, afirmă, într-o postare pe pagina sa publică de Facebook, președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea.

Politicianul precizează că va anunța în timp util data la care se va putea deschide Parcul de Aventură, cu marea speranță că vremea se va îmbunatăți în cel mai scurt timp.

„Vrem ca acest Parc de Aventură să fie o experiență de neuitat, plină de veselie și adrenalină, în care toți cei care se vor aventura pe cele 15 trasee din pădure să se bucure și să se relaxeze în natură”, mai spune Costel Fotea.

Citit 1893 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Mai 2023 11:13

1 comentariu

  • postat de Diana
    Joi, 06 Aprilie 2023 13:29
    95.76.59.***
    Nu prea mult speram, ca altfel va fi necesara aprobarea unei suplimentari de fonduri (presul de cj si counselorii sai stiu de ce si cum se poate. pentru ca pot!).
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.