Seniorii U3A au plantat un stejar pentru cei 75 de ani ai Universității „Dunărea de Jos” din Galați
Foto: UDJG

Seniorii U3A au plantat un stejar pentru cei 75 de ani ai Universității „Dunărea de Jos” din Galați
Seniorii gălățeni sărbătoresc Universitatea „Dunărea de Jos” printr-un gest simbolic
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Seniorii Universităţii Vârstei a Treia – U3A din cadrul UDJG au participat pe 6 aprilie, în Campusul Științei din Strada Domnească nr. 111, la o emoționantă ceremonie de plantare a unui pui de stejar.

Inițiativa face parte din seria de activități organizate de Școala Altfel a U3A, cu ocazia împlinirii a 75 de ani de învățământ superior la Galați. „Ne-am dorit să contribuim și noi, seniorii de la U3A la această sărbătoare a Universității «Dunărea de Jos» din Galați. Stejarul înseamnă rezistență, forță, trăinicie, este un copac plin de vitalitate, la fel ca noi! La baza copacului am îngropat o cutiuță cu mesaje și fotografii ale colegilor, pentru posteritate, în care ei au ținut să transmită câteva sfaturi tinerilor studenți”, a explicat Roxana Băcanu, coordonatorul seniorilor.

Școala altfel este o inițiativă a Universității Vârstei a 3-a ce reprezintă, practic, o prelungire a Școlii de vară. Anul acesta, activitățile extracurriculare organizate de seniori au în vedere sloganul „Hai să socializăm!” și presupun organizarea de excursii, întâlniri tematice, vizionări de spectacole, participări la lansări de carte. 

Citit 1740 ori Ultima modificare Luni, 10 Aprilie 2023 14:13

1 comentariu

  • postat de Ida
    Sâmbătă, 08 Aprilie 2023 09:18
    86.124.202.***
    Felicitari seniorilor galateni pentru frumoasele activitati!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.