Masa de sărbătorile pascale, după buget

Masa de sărbătorile pascale, după buget
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cei mai mulţi dintre români declară că vor aloca un buget similar celui de anul trecut pe produse alimentare cu ocazia sărbătorilor de Paşte (51 la sută), în timp ce 24 la sută vor aloca un buget mai mic, potrivit unui studiu de piață realizat de Reveal Marketing Research.

În contextul scumpirilor, românii vor avea o masă de Paşte diferită în acest an, fie că ne referim la reducerea numărului de produse cumpărate, fie la alegerea celor mai mici preţuri. Pe de altă parte, un sfert dintre români (25 la sută) declară că bugetul familiei alocat produselor alimentare pentru sărbătorile de Paşte va fi mai mare anul acesta în comparaţie cu anul trecut. 36 la sută dintre români au declarat că vor creşte suma cu un procent între 10 şi 20 la sută, în timp ce 31 la sută dintre cei intervievaţi au menţionat creşteri ale bugetelor alocate între 20 şi 30 la sută.

Referitor la principalele categorii de produse alimentare pe care românii intenţionează să le achiziţioneze, aceştia consideră că vor aloca bugete mai generoase pentru legume/ zarzavaturi (31 la sută), carne (29 la sută), lactate/ brânzeturi (27 la sută), ouă (24 la sută) şi băuturi alcoolice (16 la sută).

Citit 1123 ori Ultima modificare Sâmbătă, 15 Aprilie 2023 15:22

2 comentarii

  • postat de comunismul
    Sâmbătă, 15 Aprilie 2023 15:05
    5.13.162.***
    foarte scump nene pastele anul asta! foarte scump pastele cum nu a fost niciodata in viata! dar asta este ne intoarcem la comunism! cu cozile alea interminabile! ca sa cumperi na ce iti trebuie pentru paste! la fel si de craciun! si tot asa!
    0
    0
  • postat de Oh Long Johnson
    Vineri, 14 Aprilie 2023 19:55
    95.76.59.***
    Cum sa imi iau eu o sticla de vin de Pasti de la Kaufland daca mascaricii din consiliul local au interzis magazinului sa vanda bauturi pana la ora 20 din cauza unui meci de fotbal de care nici nu ma intereseaza??? De cum am ajuns acasa am spus unui american online cum de nu am avut eu voie ca adult
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.