Parcul din Micro 21, lăsat în voia sorții

Parcul din Micro 21, lăsat în voia sorții
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Parcul situat la ieșirea din oraș în zona centrelor comerciale Auchan şi Selgros pare lăsat în voia sorții. Cu toate că față de anul trecut au mai avut loc mici reparații la aleile surpate și la unele bănci rupte și răsturnate, parcul arată ca şi cum ar fi parțial abandonat.

Deşi coșurile de gunoi sunt inexistente sau rupte, zonele pentru șahiști sunt vandalizate și pline de gunoaie, fântânile nefuncționale și lăsate în paragină, aleile acoperite de iarbă care în unele locuri ajunge chiar și la un metru înălțime și se pot enumera multe alte nereguli, gălăţenii din zonă încă se plimbă prin parc.

De cealaltă parte, putem da vina și pe proasta educație a oamenilor, deoarece ambalajele, băncile rupte, coșurile de gunoi smulse de la locul lor nu apar din neant.

Am încercat să aflăm părerea câtorva persoane care locuiesc în cartier, despre cum arată parcul.

Ioan Constantinescu, 37 de ani: "Este mare păcat de acest parc, începând de la potențialul pe care îl deține. A ajuns aproape în paragină. Nu putem da vina decât pe autoritățile locale pentru proasta organizare și îngrijire a acestuia. Același lucru pot spune și despre parcul «Durbacă», care și el zace în paragină de ani de zile și tot nu se rezolvă nimic, deși este într-o zonă a orașului destul de populată."

Ioana Postolachi, 49 de ani: "Era foarte frumos parcul la început, păcat că potențialul lui s-a pierdut în ultimii ani. Înainte era o oază de relaxare și pot spune un adevărat monument pentru cartierul acesta. Acum a ajuns plin de gunoaie și buruieni. Păcat, pentru că se puteau face mult mai multe aici. Măcar noi, ca locatari ai zonei, ar trebui să-l mai îngrijim."

Citit 2447 ori Ultima modificare Luni, 17 Iulie 2023 08:10

3 comentarii

  • postat de MIMI
    Luni, 17 Iulie 2023 18:50
    86.124.203.***
    Am mai făcut comentarii DEGEABA la adresa ălui mare de la Gospodarire Urbană Magearu Dragoș,care nu face nimic pentru cei 4000 EURO pe lună iar primarul îl ține în brațe în continuare!!!Îmi este lehamite de bătaia de joc și de sfidarea orașului de care dă dovadă acest om!!!RUȘINE PRIMARULUI PENTRU S
    0
    0
  • postat de magis
    Luni, 17 Iulie 2023 12:24
    89.121.200.***
    Nu-i dati idei primarului, ca o sa dea navala sa betoneze si pe acolo tot ce se poate, ba chiar si mai mult de atit.
    Cit despre "gospodarul" orasului, Madgearu ala de la PSD ... cred ca ne-am lamurit cu totii ce ii poate pielea. Mizeria din oras spune totul.
    0
    0
  • postat de Dani
    Luni, 17 Iulie 2023 11:28
    109.166.129.***
    Un parc cu mare potențial, cu priveliște la Dunăre, la pod care merita sa fie in top parcuri Galați
    Păcat că este lăsat în paragină
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.