Zi neagră pe Litoral – șapte victime ale valurilor puternice

Zi neagră pe Litoral – șapte victime ale valurilor puternice
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Şapte persoane care se aflau luni în staţiunea Mamaia au fost surprinse, în ultimele ore, de curenţii puternici şi duse în largul mării, iar trei dintre acestea şi-au pierdut viaţa, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

"În ultimele ore, am fost martorii unor evenimente tragice în care valurile mării au făcut iarăşi victime. Şapte persoane au fost surprinse de curenţii puternici şi duse în largul mării. Chiar dacă intervenţia salvamarilor, a martorilor şi a echipelor de salvare a fost promptă şi victimele au fost extrase la mal în scurt timp, suntem profund îndureraţi să vă informăm că trei dintre acestea şi-au pierdut viaţa", transmite IGSU.

Potrivit sursei citate, una dintre persoane se află în stare gravă, fiind transportată la spital cu elicopterul SMURD, iar alte trei sunt sub supravegherea atentă a medicilor.

"Situaţiile s-au produs în staţiunea Mamaia, pe fondul valurilor mari şi a curenţilor puternici. Vă îndemnăm să vă informaţi cu privire la condiţiile de înot, să alegeţi zonele desemnate pentru scăldat şi să ascultaţi mereu sfaturile salvamarilor", mai precizează IGSU.

Citit 1043 ori Ultima modificare Luni, 14 August 2023 16:19

2 comentarii

  • postat de Tatați Curent de retur RIP.
    Luni, 14 August 2023 22:43
    109.166.132.***
    Tastați ,,Curent de retur RIP'' și veți afla curentul datorită ești furat în largul mări, când valurile sunt mari create de vântul din larg spre țărm. Condiția să fi furat în largul mării sunt valurile mari create de vântul din larg spre țărm. În fine, mareea nu este bazin, nu este lac, ștrand
    0
    0
  • postat de Mihnea
    Luni, 14 August 2023 19:39
    5.13.207.***
    O consecinta a innisiparilor/largirea plajelor. Apar pragurile naturale iar curentii marini sunt tot aceeasi si in acelasi loc. Natura isi cere drepturile. CINE SUMTEM NOI SA O/DE CE O SCHIMBAM ??? Asa si cu schimbarile climatice, defrisari, experiente atomice etc etc.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.