Colegiile militare se promovează în şcolile din judeţ

Colegiile militare se promovează în şcolile din judeţ
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Ofiţeri din cadrul Biroului informare-recrutare Galați au făcut o vizită în instituții de învățământ cu clase de gimnaziu din orașele Tecuci, Tg. Bujor și Berești, precum și din localitățile Pleșa, Slivna și Berești-Meria, informează Centrul Militar Județean Galați, pe pagina sa de Facebook. Scopul activității a fost informarea elevilor din clasele a VII-a și a VIII-a despre posibilitatea alegerii unui colegiu național militar din cele cinci existente la nivel național (Alba Iulia, Breaza, Câmpulung Moldovenesc, Constanța și Craiova).

Elevii au primit detalii privind condițiile și criteriile de recrutare, modalitatea de înscriere, etapele procesului de selecție și admitere, precum și beneficiile unei asemenea alegeri. Pentru informații detaliate și consiliere, cei interesați se pot adresa Biroului informare-recrutare din municipiul Galați, strada Domnească nr. 92, la numărul de telefon 0236.497.031 sau la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 814 ori Ultima modificare Luni, 09 Octombrie 2023 11:03

2 comentarii

  • postat de Soldatul Jvek
    Miercuri, 11 Octombrie 2023 12:50
    89.137.226.***
    Generatia de acum nu prezinta nicio garantie serioasa privind militaria.
    Acesti tineri nu stiu ce este munca, seriozitatea si determinarea de a fi ceva in societate, in afara de distractii, destrabalare si telefoane cu care or sa moara in mana.Pe scurt, sunt carne de tun, noroc de NATO!
    0
    0
  • postat de AdyGL
    Marți, 10 Octombrie 2023 08:21
    92.86.16.***
    Daca arunca o privire la filmuletul Recorder, "Adio arme", sigur vor dori sa imbratiseze militaria.
    Vai mama noastra.
    0
    1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.