Bucurați-vă de Ziua Mondială a Pâinii pe 16 octombrie cu Pain Vivant - Oferă orice produs la doar 5 lei!

Bucurați-vă de Ziua Mondială a Pâinii pe 16 octombrie cu Pain Vivant - Oferă orice produs la doar 5 lei!
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Pe 16 octombrie, cu ocazia Zilei Mondiale a Pâinii, Pain Vivant sărbătorește acest aliment esențial al bucătăriei românești și internaționale printr-o ofertă specială: orice produs de panificație este disponibil la prețul unic de 5 lei! (*Produsele vândute la kilogram nu sunt incluse în această ofertă.)

Brutăria artizanală Pain Vivant este un producător cunoscut pe piața din Galați, ce aduce, de nouă ani de zile, pe masa clienților gălățeni o pâine realizată cu maia veritabilă, dospită cu grijă, fără aditivi și conservanți, dar și produse de patiserie autohtone sau de inspirație franceză. Adrian Șerban, cel care a avut ideea acestei afaceri, mărturisește că a stat trei ani în Franța, timp în care s-a îndrăgostit de croissantele lor și a hotărât să refacă la Galați atmosfera pariziană.

Așa că, la întoarcere, dintr-un inginer bine pregătit s-a transformat într-un brutar priceput, care a învățat să îmblânzească maiaua, să respecte fiecare ingredient pe care îl pune în pâine și să adapteze cu succes rețete franțuzești la tehnologia românească. Produsele Pain Vivant sunt bine primite de gălățenii ce apreciază calitatea și seriozitatea. Sortimente de pâine integrală, cu făină de secară sau hrișcă, cu semințe sau cartofi, ciabatta, pâinea campagne sau “pain de mie” (cu lapte și unt) sunt așteptate în fiecare dimineață în magazinele de desfacere ale locațiilor Pain Vivant, iar cei care vin să le cumpere nu se pot abține să nu plece și cu un sendviș cald, un croissant cu lapte și unt, câteva fursecuri ca la mama acasă ori o prăjitură delicioasă. Adrian a păstrat croissantele cu unt, după o rețetă originală, dar a adus în magazin și Croissantul Voinicului, cu șuncă și mozzarella sau Croissantul Popeye, cu spanac și brânză. 

“Vă așteptăm cu drag la Pain Vivant să descoperiți gustul brutăriei franceze.  Mulțumim astfel celor care trudesc pentru pâinea cea de toate zilele, dar și consumatorilor, cărora le suntem recunoscători pentru rolul pe care îl ocupăm în familiile lor!”, spune Adrian Șerban.

La capitolul confiserie, fursecurile cu caise, nuci, smochine, zmeură sau gem, „conviețuiesc” în bună pace cu eclerele cu ciocolată, choux a la crème, tăvălitele sau mini amandinele cu gust de odinioară (pentru că nu conțin aditivi și coloranți, nici frișcă artificială).

Pentru că sunt apreciați, cei din echipa de la Pain Vivant livrează produse și la câteva restaurante din Galați (Mon Caprice, Poenița, Doi cocoși, Stage, C House, Craft) și primesc comenzi pentru pâinea fitness, cea integrală de secară sau fără sare.

Dacă v-am convins, veniți să-i vizitați în Mazepa, pe str. Roșiori, la nr. 21, tel. 0771 069 548 sau în Țiglina, pe str. Constructorilor la nr. 13, tel. 0771 069 415. Pentru că o zi minunată începe cu Pain Vivant!

 

(P)

Galerie de imagini

Citit 1489 ori Ultima modificare Duminică, 15 Octombrie 2023 01:28