Societatea VIGERO SRL din Galați se dezice de activitatea reprobabilă a Societății VIGERO CO SERVICE_VIGERO din Giurgiu

Societatea VIGERO SRL din Galați se dezice de activitatea reprobabilă a Societății VIGERO CO SERVICE_VIGERO din Giurgiu
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

În calitate de reprezentanți legali ai Societății VIGERO SRL, cu sediul în județul Galați, dorim să aducem spre cunoștința publică următoarele:

  1. Societatea noastră, VIGERO SRL, nu are nicio legătură și se dezice în mod categoric de orice activitate prestată de Societatea VIGERO CO SERVICE_VIGERO, cu sediul în Giurgiu, situată pe sos. Prieteniei nr.1, nr.17, inclusiv de orice comenzi online realizate prin intermediul site-urilor: https://www.kunkc.com și https://www.zikiu.com, sau orice alte site-uri utilizate de aceasta.
  2. Dorim să subliniem faptul că activitatea noastră principală NU implică comerțul online și NU deținem niciun site web sau platformă pentru comerț online.
  3. În cazul în care ați fost afectat de comercializarea de produse neconforme online sau ați fost victima unei tentative de fraudă, vă rugăm să vă adresați autorităților competente.

Prin acest demers, ne dorim să subliniem cu fermitate faptul că societatea noastră se angajează într-un comportament etic și transparent.

Suntem hotărâți să protejăm și să menținem integritatea imaginii și reputației noastre ca parteneri de încredere, o reputație construită cu grijă și cu succes de-a lungul anilor.

 

          Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!

 

 

(P)

Citit 5523 ori Ultima modificare Vineri, 20 Octombrie 2023 16:28