Doi urmăriți, prinși de polițiștii gălățeni

Doi urmăriți, prinși de polițiștii gălățeni
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Două persoane, pe numele cărora existau mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, au ajuns după gratii, după ce au fost găsite de oamenii legii. 

Pe 14 noiembrie, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, Biroul Urmăriri au depistat și reținut două persoane, față de care instanțele de judecată emiseseră mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Prima persoană, un bărbat de 49 de ani, din satul Pupezeni, comuna Bălășești, județul Galați, a fost depistat pe raza localității de domiciliu cu sprijinul polițiștilor din cadrul Postului de Poliție Bălășești. Acesta fusese condamnat de Judecătoria Bârlad, pe 09.11.2023, la o pedeapsă de patru ani închisoare într-o cauză penală în care a fost judecat pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. A doua persoană, un bărbat cu vârsta de 26 de ani, din municipiul Tecuci, județul Galați, a fost depistat pe raza localității de domiciliu.

Acesta fost condamnat  de Tribunalul Galați, la data de 08.11.2023, la o pedeapsă de doi ani și șapte luni închisoare într-o cauză penală în care a fost judecat pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. „Persoanele depistate au fost conduse și încarcerate în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați, în vederea executării pedepsei”, ne-a declarat agent șef principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Citit 1366 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Noiembrie 2023 22:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.