Magia sărbătorilor s-a instalat în Palatul de Justiție

Magia sărbătorilor s-a instalat în Palatul de Justiție
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Gălățenii care vor să ajute copiii mai puțin norocoși pentru a avea parte de un Crăciun magic au posibilitatea să se alăture unui proiect extraordinar, ajuns la a treia ediție, derulat de judecători și avocați sub egida ”Lex it snow... cu fapte bune”.

Demersul care are ca scop colectarea de cărți și donarea de brăduți de Crăciun s-a concretizat deja pe holurile Palatului Justiției, care au fost împodobite deja cu pomi feerici, donați de avocați, judecători și grefieri gălățeni și care vor înfrumuseța casele micuților ale căror familii nu au posibilități financiare. Expoziția feerică are în centru un brad de cinci metri, care va împodobi holul instituției toată luna decembrie și are scopul de a atrage cât mai mulți oameni de bine care să doneze cărți în cufărul special amenajat.

”Pe 15 decembrie, vom asculta, împreună cu copiii colegilor din Baroul Galați și din instanțe, colindele pregătite, în premieră, de Corul avocaților, grefierilor și judecătorilor «Lex it sing» și ne vom bucura de venirea lui Moș Crăciun și de cadourile aduse de el. Astfel, vom fi împreună și vom întări comunitatea juriștilor gălățeni, îndeplinind scopul de a fi uniți mereu de idealuri și valori comune și de a nu fi singuri”, a menționat Răzvan Cosmin Mihăilă, președintele Curții de Apel Galați.

Evenimentul va dura toată luna decembrie și este organizat de Asociația Avocaților din Baroul Galați, Baroul Galați și Curtea de Apel Galați.

Citit 515 ori Ultima modificare Marți, 05 Decembrie 2023 17:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.