Traficanți de cocaină și canabis, arestați în Vrancea

Traficanți de cocaină și canabis, arestați în Vrancea
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Trei indivizi care de la începutul acestui an s-au ocupat intens cu comerțul de droguri în județul vecin au fost oficial puși sub acuzare de procurorii DIICOT, care au reușit să îi prindă în flagrant în timp ce vindeau stupefiante, pe raza municipiului Focșani.

Suspecții ar fi comercializat nu doar canabis, un drog popular printre amatorii de senzații tari, ci și cocaină, susțin anchetatorii care au făcut șapte perchezițții domiciliare în urma cărora au ridicat mai multe probe, respectiv 400 de grame canabis, mai multe recipiente ce prezentau urme și resturi de substanțe vegetale, patru grindere și mai multe telefoane mobile

”Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, pe parcursul lunii ianuarie 2024, trei inculpați au deținut și vândut direct sau prin intermediari diferite cantități de canabis către consumatori de pe raza județului Vrancea. În aceeași perioadă, unul dintre inculpați a deținut și comercializat  cocaină, iar la data de 30 ianuarie 2024 a fost prins în flagrant, în municipiul Focșani, după ce a vândut cantitatea de aproximativ 100 de grame de canabis”, au precizat procurorii DIICOT.

Doar doi dintre traficanți, Budacea Costică și Dudu Marius Ionel, au fost reținuți de polițiști, aceștia fiind duși în fața Tribunalului Vrancea care a admis propunerea de arestare preventivă sub acuzațiile de rafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc şi deținere de droguri de risc și mare risc. Pe numele celui de-al treilea, Nedelcu Dinu Giani, a fost emis un mandat de arestare în lipsă.

Citit 1840 ori Ultima modificare Joi, 01 Februarie 2024 12:40

1 comentariu

  • postat de Das
    Duminică, 04 Februarie 2024 19:56
    89.137.137.***
    Doar prostii si fraierii dau bani pe asa ceva ! Multi idioti in tara asta ! Si cu banii luati si cu sanatatea distrusa iar ceilalti la puscarie! Mare afacere au facut! Prosti!
    0
    3

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.