Spectacol al Teatrului "Gulliver", nominalizat la Premiile UNITER

Spectacol al Teatrului "Gulliver", nominalizat la Premiile UNITER
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Spectacolul "Alice in Wonderland", în regia Anei Crăciun Lambru, producţie a Teatrului pentru Copii şi Tineret "Gulliver", este nominalizat la Premiile Galei UNITER 2024, la categoria "Cel mai bun spectacol de teatru de animaţie/ teatru pentru copii". Mai mult, Andrei Cozlac este nominalizat pentru video mappingul din acest spectacol, la categoria "Cel mai bun video design".

Sunt două performanţe remarcabile care aduc recunoaştere unuia dintre cele mai îndrăgite spectacole recente ale Teatrului "Gulliver". Este deopotrivă o premieră pentru teatrul gălăţean, dar şi prima dată când Gala Premiilor UNITER include această nouă categorie dedicată teatrului de animaţie şi teatrului pentru copii.

Cu siguranţă, întreaga echipă a Teatrului "Gulliver" şi toţi cei care au contribuit la realizarea acestui spectacol merită felicitări. Şi în special protagonista spectacolului, Elena Emandi, pe care aţi putut-o vedea şi într-unul dintre podcasturile "SPOT ON la Viaţa liberă - Galaţiul sub refelector".

Cei care nu au vizionat încă "Alice in Wonderland", dar şi cei care vor să-l revadă au această ocazie duminică, 10 martie, de la ora 18,00, când este programată o nouă reprezentaţie.

Citit 915 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Februarie 2024 18:11

1 comentariu

  • postat de un cetatean
    Miercuri, 06 Martie 2024 01:11
    84.232.160.***
    deci teatrele din Galati exista, adica Galati din Moldova , ptiu drace, si eu care uitandu-ma la meteo de 34 de ani eram sigur ca nu locuieste absolut nimeni in zona aia. Socant, au si teatre! Asta, Galatiul, o fi orasul ala despre care Digi24 a vorbit 1 ora ca a fost inventat de comunisti.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.