Sute de oi, arse de vii într-un saivan din Constanța

Sute de oi, arse de vii într-un saivan din Constanța
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Două sute de oi şi zece porci, precum şi tone de cereale şi baloţi de paie au ars într-un incendiu iscat în noaptea de sâmbătă spre duminică la un adăpost de animale din localitatea Ostrov, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea".

Conform sursei citate, au fost trimise la faţa locului trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi voluntari de la Serviciul pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei Ostrov.

"Noaptea trecută, după ora 21,00, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină la un incendiu la un saivan de oi în Ostrov (spre Esechioi). Au fost alocate trei autospeciale de stingere şi un SMURD B2, iar Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Ostrov a venit în sprijin cu autocisternă. Incendiul a fost lichidat la ora 03,43", a transmis ISU "Dobrogea".

Au ars acoperişul adăpostului de animale pe o suprafaţă de 1.500 metri pătraţi, zece porci, 200 de oi, 600 baloţi de paie, trei tone de cereale. Până la ajungerea echipajelor ISU la faţa locului au fost salvate 400 de oi şi 50 de capre.

Citit 1116 ori Ultima modificare Duminică, 07 Aprilie 2024 15:57

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro