Bătăuș arestat pentru un scandal la terasă

Bătăuș arestat pentru un scandal la terasă
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Un bărbat în vârstă de 34 de ani își va petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor după ce a fost implicat într-un scandal monstru, în cursul căruia a agresat mai multe persoane și a distrus bunuri în incinta unui bar. Incidentul a avut loc la Scânteiești, duminică seară, protagonistul care avea să ajungă în custodia poliției în mai puțin de 24 de ore aflându-se în stare de ebrietate. Înarmat cu o sticlă, individul i-ar fi atacat pe doi clienți ai barului, consăteni cu el. Tinerii, unul de 25 de ani și un altul de 29 de ani, nu au reușit să evite loviturile.

Ținta furiei individului a devenit apoi o vitrină frigorifică de pe terasa barului, pe care a spart-o. În acel moment, patronul stabilimentului a sunat la 112 și a cerut ajutorul poliției. Individul a fost identificat de polițiștii care, după ce l-au audiat, nu l-au mai lăsat să plece acasă. 

”În urma administrării probatoriului în cauza penală în care au fost efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, în data de 15 aprilie 2024, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului de 34 de ani, pentru 24 de ore”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați. Marți, 16 aprilie, scandalagiul a fost dus în fața unui judecător de drepturi și libertăți de la Tg. Bujor, care a admis propunerea Parchetului și a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. 

pnl3
Citit 2573 ori Ultima modificare Joi, 18 Aprilie 2024 18:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.